Crystal nails: Το κατάλληλο look αν θέλετε super λάμψη τα φετινά Χριστούγεννα

Το μανικιούρ που επιλέγετε τα Χριστούγεννα είναι συνήθως κόκκινο, με glitter ή french ειδικά φέτος που είναι μεγάλο trend. Φέτος, θα αλλάξετε συνήθειες, όχι επειδή το προτείνουμε εμείς αλλά γιατί οι nail artists και οι celebrities έχουν τις ωραιότερες ιδέες. Και αν θέλετε ένα glam look που θα εντυπωσιάσει σας έχουμε το ωραιότερο. Πρόκειται για το crystal

nails που είναι ότι πιο λαμπερό και ιδιαίτερο. 

Η Lizzo και η Selena Gomez το υιοθέτησαν στις εμφανίσεις τους στα American Music Awards και η αλήθεια είναι πως όλες οι beauty lovers ξετρελάθηκαν. Μαζί τους κι εμείς. Αν παρ’ όλα αυτά θεωρήσατε τα συγκεκριμένα μανικιούρ υπερβολικά εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα και φορέσιμα.

Η αγαπημένη μας nail artist Betina Goldstein καταφέρνει πάτα να δημιουργεί τα ωραιότερα glam chic looks και είναι ένας από τους λόγους που της έχουμε αδυναμία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 12 Αύγ, 2019 στις 12:15 μμ PDT

Οι μικρές, μεταλλικές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά ακόμη κι αν είναι πάνω σε ροζ βάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Humphrey (@nailsbymh) στις 9 Αύγ, 2018 στις 12:38 μμ PDT

Η Lizzo αγαπάει την υπερβολή και το τελευταίο της μανικιούρ ακολουθεί αυτή τη φιλοσοφία. Το nail look δημιούργησε η Eri Ishu. Πρόκειται, φυσικά για τεχνητά νύχια στολισμένα με κρύσταλλα. Η nail artist χρησιμοποίησε επίσης το glitter βερνίκι νυχιών “Glitter to my Heart” από της συλλογή Helo Kitty της OPI.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eri Ishizu (@erierinailz) στις 24 Νοέ, 2019 στις 10:03 μμ PST

Οι μικροσκοπικές πέτρες στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και σχήμα ρίγας είναι μια απίθανη ιδέα για τις γιορτές και όχι μόνο. Είναι κατάλληλο για όλες τις βραδινές εμφανίσεις, δεν υπάρχει λόγος να το αποκτήσετε μόνο μέσα στις γιορτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina Edwards (@ginaedwards_) στις 29 Μάι, 2019 στις 8:57 πμ PDT

Το ιριδίζον crystal nails look της Selena Gomez είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας. Το δημιούργησε ο celebrity nail artist Tom Bachic που επιμελείται επίσης το μανικιούρ της Jennifer Lopez. Στη Gomez τοποθέτησε πολύχρωμες πέτρες πάνω στη διάφανη βάση χαρίζοντας στην star το ωραιότερο look του χειμώνα και σε εμάς την καλύτερη πρόταση για τις γιορτές. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα