Το σωστό προϊόν φρυδιών για κάθε περίπτωση

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και το γνωρίζετε. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η τάση τα θέλει πλούσια και έντονα. Ναι, γνωρίζουμε πως για πολύ καιρό βγάζατε αρκετά τα φρύδια σας και η προσπάθεια να τα επαναφέρετε στην αρχική τους κατάσταση θέλει κόπο, υπομονή και τα κατάλληλα προϊόντα. 

Κάποιες από εσάς καταφέραμε να αποκτήσετε και πάλι τα φρύδια της εφηβείας, οι περισσότερες όμως συνειδητοποιήσατε πολύ γρήγοα πως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Και κάπου εδώ ήρθαν τα αγαπημένα σας beauty brands με τα απίθανα προϊόντα φρυδιών

που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα, καμπύλη και χρώμα. 

Οι make up artists με τη σειρά τους αποκαλύπτουν πολύ συχνά τα μυστικά τους για σωστή εφαρμογή αλλά και για τη φόρμουλα που πρέπει να χρησιμοποιεί καθεμία από εσάς ανάλογα με τις ανάγκες. Και σε αυτό ακριβώς θα σταθούμε. 

Ας τα δούμε λοιπόν ένα ένα.

Μολύβι φρυδιών: Πρόκειται για το προϊόν που θα σας βοηθήσει ώστε να καλύψετε τυχόν κενά δημιουργώντας μικροσκοπικές μολυβιές που μιμούνται τις τρίχες. Παράλληλα είναι εκείνο που θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε τα φρύδια με λεπτομέρεια. Κι επίσης είναι το πιο εύκολο απ’ όλα στη χρήση.

Shiseido Brow Inktrio

Korres Κέδρος Μολύβι για τα Φρύδια 

Brow pomade:Είναι το προϊόν που θυμίζει κερί και είναι σε κρεμώδη μορφή σε βαζάκι.Είναι κατάλληλο για όσες έχετε ωραία, φυσικά φρύδια και θέλετε να τα περιποιηθείτε χαρίζοντας τέλειο φινίρισμα. Επίσης τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια.

Maybelline New York Brow Pomade Pot 

Tom Ford Brow Pomade 

Brow powder: Θυμίζει σκιά ματιών αφού έχουν την ίδια υφή. Είναι από τα πρώτα προϊόντα φρυδιών που χρησιμοποιήσατε και είναι πράγματι το πιο εύκολο στην εφαρμογή. Σε όλες τις συσκευασίες υπάρχει το ειδικό πινελάκι που χρειάζεστε ώστε να διορθώσετε το σχήμα, να χαρίσετε ένταση και παράλληλα να καλύψετε τα κενά. Αφήνει ένα απαλό, φυσικό και βελούδινο φινίρισμα.

Urban Decay Double Down Brow

Bobbi Brown Brow Kit 

Διαβάστε ακόμη:

Αν αποφασίσατε λίγο πριν τη νέα χρονιά να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας

Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε την πιο funky σκιά ματιών και πρέπει να τη δείτε γιατί είναι ότι ωραιότερο για το weekend που έρχεται

Keywords
Τυχαία Θέματα