Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9-13/12

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 9/12

Το new romantic είναι μεγάλη τάση εδώ και καιρό και σας θέλει με φορεματάκια από δαντέλα, broderie, σε nude ή pink nude αποχρώσεις, μαύρα και λευκά. Μπορείτε να τα επιλέξετε για όλες τις ώρες, από το πρωί στο γραφείο σας, μέχρι το βράδυ στις εξόδους σας ή σε επίσημες περιστάσεις, όπως ακριβώς είναι το ρεβεγιόν

τόσο των Χριστουγέννων, όσο και της Πρωτοχρονιάς. Για ένα φρέσκο street style look μην διστάσετε να τα συνδυάσετε ακόμα και με τα αγαπημένα σας sneakers, όπως ακριβώς κάνουν και όλες οι διάσημες fashion bloggers του πλανήτη. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα nude φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, μακρυμάνικο, με κεντητή δαντέλα, κλείσιμο με κουμπιά, εσωτερικό φόρεμα με ρυθμιζόμενες τιράντες σε κανονική γραμμή. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες σουέντ over the knee μπότες Dukas, με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του σχεδιαστή, το γράμμα D στο τακούνι. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι και τον όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 10/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το ζιβάγκο, το υπέροχο αυτό και κλασικό ρούχο με την χρηστική αξία -σας κρατάει ζεστές τις χειμωνιάτικες ημέρες και νύχτες- που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στις τάσεις της μόδας και πραγματικά το βλέπουμε παντού. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα φούξια ζιβάγκο και μια μπορντοκόκκινη βελούδινη μίνι φούστα. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κλικάρετε ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινα σουέντ μποτάκια, Haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το κραγιόν της -χρησιμοποίησε για περίγραμμα το Waterproof & Longstay, No 09, Fuchsia, Seventeen και το κραγιόν No 53 της εταιρείας Korres– και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη μισή αλογοουρά, τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο.

Τετάρτη 11/12

Το jumpsuit ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ευέλικτα ρούχα που μπορείτε να το μεταμορφώσετε τελείως και να του δώσετε διαφορετικό στυλ ανάλογα με τα αξεσουάρ που κάθε φορά θα επιλέξετε. Στην ουσία με ένα μόνο ρούχο έχετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα φορέματα. Σήμερα θα σταθούμε στη τζιν ολόσωμη φόρμα, το υλικό που λατρεύετε και όλες έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και μπορείτε να την επιλέξετε τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις σας όσο και για τις βραδινές, συνδυασμένη τόσο με αθλητικά, όσο με ψηλοτάκουνα και μποτίνια, Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια τζιν ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία μόδας BSB με κουμπιά και τσεπάκια στο στήθος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια δερμάτινη ταμπά ζώνη, επίσης BSB και ένα ζευγάρι ταμπά σουέντ μποτάκια, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι και τον όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 12/12

Αυτή τη σεζόν τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα… απέκτησαν φτερά και διεκδικούν πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα σας. Η επιλογή είναι δική σας, μεγάλα, διακριτικά, χρωματιστά ή μονόχρωμα, σε φορέματα, φούστες, σακάκια, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια, τσάντες, παπούτσια, κολιέ, σκουλαρίκια κ.α. προσθέτουν το απαραίτητο glamour στις εμφανίσεις σας, τόσο τις all day, όσο και τις βραδινές -όπως ακριβώς τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια μαύρη πλεκτή μπλούζα με διάφανα πουά μανίκια και μια μαύρη μίνι φούστα με φτερά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες σουέντ μπότες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το κατακόκκινο κραγιόν της, Ultimate Red της εταιρείας Ofra και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της τα οποία έπιασε σε ένα pony tail με χωρίστρα στο πλάι.

Παρασκευή 13/12

Η σεζόν αυτή είναι αφιερωμένη στα πλεκτά ρούχα που εκτός από πολυτελή, έχουν και χρηστική αξία: Σας κρατούν ζεστές τις κρύες μέρες και νύχτες. Oversized πουλόβερ και ζακέτες που φοριούνται με φούστες και παντελόνια αλλά και ως φορέματα, προσθέτοντας την αγαπημένη σας ζώνη για να κάνετε αυτόματα τη σιλουέτα σας να δείξει πιο λεπτή είναι τα ρούχα που πρέπει να αποκτήσετε αν δεν τα έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας. Και πραγματικά ταιριάζουν όλες τις ώρες και σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, από τα αθλητικά και τα ψηλοτάκουνα, μέχρι τις μπότες σας. Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια μακριά πλεκτή ζακέτα από την εταιρεία Access Fashion, με μεταλλικό νήμα, φορεμένη ως φόρεμα. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να την διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη φαρδιά δερμάτινη ζώνη  BSB και ένα ζευγάρι μαύρες λουστρίνι ψηλοτάκουνες peep toe γόβες, Dukas.Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα