Camila Cabello: Το απίστευτο μυστικό για τις τέλειες μπούκλες της!

Τα μαλλιά της Camila Cabello επιμελείται ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Los Angeles. Η αλήθεια είναι πως σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μένουμε άφωνες αφού το ένα look είναι καλύτερο από τ’ άλλο. Οι μπούκλες της είναι λαμπερές, ελαστικές και υπέροχες. Και είμαστε σίγουρες πως κρύβεται κάποιο μυστικό πίσω από αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 11 Σεπ, 2019 στις 4:34 μμ PDT

Η star μάλιστα υιοθέτησε τον τελευταίο καιρό ένα από τα μεγαλύτερα trends που είναι οι fringe bangs που ταιριάζουν πολύ με τα μακριά, κυματιστά μαλλιά της.

Αν και πιστεύαμε πως οι μπούκλες είναι οι φυσικές, η Cabello αποκάλυψε πως δεν αληθεύει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, τα μαλλιά της είναι ολόισια. Όχι, δεν πετυχαίνει το look μόνο με προϊόντα styling και τη χρήση σίδερου για μπούκλες. Κάνει περμανάντ. Ναι, την old scholl, κλασική μέθοδο που έκανε η μητέρα και  γιαγιά σας πίσω στα 80’s.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 7 Αύγ, 2019 στις 12:55 πμ PDT

“Κάνω περμανάντ στα μαλλιά και ποτέ δεν έχω νοιώσει τέτοια αυτοπεποίθηση. Έχω ίσια μαλλιά και πάντα μου άρεσαν οι μπούκλες” λέει η Cabello.

Αποκαλύπτει επίσης πως χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών. Μετά το σαμπουάν και το conditioner απλώνει ένα balm κατάλληλο για μπούκλες και αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά. Δεν χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα συσκευές θερμότητες. Όσο αφορά της αφέλειες, τις στερεώνει πίσω από τα αυτιά και μόλις στεγνώνουν έχουν ήδη πάρει τη φόρμα που πρέπει. Θεωρεί πως οι αφέλειες είναι το look που της ταιριάζει αφού δημιουργούν την τέλεια “κορνίζα” στο πρόσωπο της.

Η περμανάντ είναι μια καλή ιδέα αν και τα τελευταία χρόνια οι hairstylists δεν την προτείνουν. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη συχνή χρήση του σεσουάρ και του σίδερου αλλά παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως πρόκειται μια χημική επεξεργασία όπως είναι η βαφή και το ξάνοιγμα. Αυτό σημαίνει πως τα πρέπει να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας ώστε να σας βεβαιώσει πως τα μαλλιά σας θα παραμείνουν λαμπερά και υγιή μετά.

Κεντρική photo: Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Baby pink: Η απόχρωση μανικιούρ που λατρεύουν οι celebrities

Τα βερνίκι νυχιών που θα αντικαταστήσουν το αγαπημένο σας μαύρο το φετινό Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα