Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χαρίζοντας έτσι μια αδερφή στον μικρό Σάββα. Η Δούκισσα Νομικού είναι δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σήμερα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο στιγμιότυπο, στο πλευρό της Αναστασίας βρίσκεται και ο Σάββας που απολααμβάνει τις πρώτες ημέρες στο σπίτι μαζί της! “Τα παιδιά μου! Η ζωή μου όλη! Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον

καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την μεγάλη αγκαλιά σας!”, έγραψε στη λεζάντα η παρουσιάστρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes “έπεσαν” βροχή!

Δείτε το στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Oct 1, 2019 at 4:56am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τη Σοφία Μουτίδου στο “Καφέ της Χαράς”! 

Μεσάνυχτα: Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα με έναν καλεσμένο που συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του 

Πρω1νό: Η γκάφα της Νάνσυς Παραδεισανού-Έπεσε στα… πατώματα! 

Keywords
Τυχαία Θέματα