Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τη Σοφία Μουτίδου στο “Καφέ της Χαράς”!

Η Σοφία Μουτίδου λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο Greece’s Next Top Model και μεταξύ άλλων αποκάλυψε εάν θα άφηνε την κόρη της να πάρει μέρος σε αυτό. “Το GNTM μου φαίνεται πολύ δύσκολο γι’ αυτούς που συμμετέχουνε. Είναι τρομερά δύσκολο να είσαι εκτεθειμένος με ένα μαγιό σε μια επιτροπή. Θα άφηνα την κόρη μου να πάει στο GNTM. Σιγά τι θα πάθει;”,

τόνισε.

Φυσικά, μίλησε και για το κανάλι της στο YouTube, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία: “Στο YouTube υπάρχει ένα κοινό που έχει δεχτεί να βλέπει έναν άνθρωπο να κάθεται να μιλάει. Τα πιο πολλά σχόλια που λαμβάνω είναι θετικά. Υπάρχουν όμως και κάποια που μπορεί να σχολιάσουν από την εμφάνιση σου μέχρι και τη ζωή σου”.

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, αποκάλυψε κάποια από αυτά: “Μου έχουν γράψει “μακάρι να αρρωστήσεις” και “πήγαινε πέθανε”. Δεν έχει λογική”! Τέλος, η Σοφία Μουτίδου έκανε γνωστό πως δεν θα τη δούμε στο “Καφέ της Χαράς”, καθώς θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Δείτε το σχετικό απόσσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μεσάνυχτα: Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα με έναν καλεσμένο που συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του 

Πρω1νό: Η γκάφα της Νάνσυς Παραδεισανού-Έπεσε στα… πατώματα! 

Βαρύ πένθος για τον Σωκράτη Αλαφούζο 

Keywords
Τυχαία Θέματα