Cameron Diaz: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η απουσία από τη μεγάλη οθόνη!

Σε κείμενο της για το επετειακό 25ο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού InStyle, η Cameron Diaz αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα επαγγελματικά της.

Η ηθοποιός έγραψε για την απουσία της από τη μεγάλη οθόνη και τόνισε πως δεν της λείπει η δουλειά της. «Έτσι όπως το βλέπω, έχω δώσει παραπάνω από τη μισή ζωή μου στο κοινό. Νιώθω ότι είναι οκ να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου τώρα. Δεν μου λείπει η δουλειά μου!», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν ασχολείται με το παρελθόν και ότι διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της. Η 46χρονη ηθοποιός πιστεύει ότι το μυστικά για να είσαι καλά, είναι: «Χρειάζεται να είσαι απλώς ειλικρινής με τον εαυτό σου, και μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, γιατί έχεις την εμπειρία να κοιτάξεις τέσσερις δεκαετίες πριν. Μπορείς να σταματήσεις να δίνεις σημασία σε όλα. Έχεις σταματήσει. Μην ασχολείσαι. Εγώ ειλικρινά δεν το κάνω. Είναι μεγάλη ανακούφιση».

Τέλος, μίλησε και για τον σύζυγό της, Benji Madden αποκαλύπτοντας πως το να παντρευτεί μαζί του ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να της τύχει. «Ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος! Ο γάμος είναι σίγουρα δύσκολος και χρειάζεται αρκετή δουλειά. Γι’ αυτό χρειάζεσαι κάποιον που θα είναι πρόθυμος γι’ αυτό, καθώς στον γάμο είναι όλα 50-50»!

View this post on Instagram

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden) on Aug 30, 2018 at 4:50pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Έγινε γνωστό πως θα είναι στην επιτροπή αλλά εκείνη αρνήθηκε! 

Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε έναν χρόνο μετά την επανασύνδεση του! 

Η απίστευτη «τούμπα» της Βίκυς Σταυροπούλου! – VIDEO 

Keywords
Τυχαία Θέματα