Βουτιά θανάτου για την κόρη του Γιάννη Γούναρη στην Καλαμαριά

14:49 7/8/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΒουτιά θανάτου για την κόρη του Γιάννη Γούναρη στην ΚαλαμαριάΤετάρτη, Αύγουστος 7, 2019 - 14:48

❱❱ Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του περνά ο πρώην άσος των γηπέδων Γιάννης Γούναρης...

... καθώς η κόρη του ήταν η γυναίκα που έκανε βουτιά θανάτου από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην Καλαμαριά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Η 42χρονη κόρη του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της πολυκατοικίας της οδού Γεννηματά όπου διέμενε στην Καλαμαριά, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Από την πρώτη στιγμή όλα τα στοιχεία παρέπεμπαν σε αυτοκτονία, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ώθησαν την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε αυτή την τραγική απόφαση, και η προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Οδυνηρό καθήκον

Ο 67χρονος -σήμερα- Γιάννης Γούναρης, που εκτός από τίτλους που κατέκτησε με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αξιώθηκε να καθίσει ως προπονητής στους πάγκους σπουδαίων ομάδων, επωμίστηκε χθες το οδυνηρό καθήκον να συνοδεύσει την κόρη του στην τελευταία της κατοικία στην περιοχή του Φοίνικα.

Δίπλα του στάθηκαν συγγενείς, παλιοί συμπαίκτες και φίλοι, που προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν, όμως το «γιατί;» που ρίζωσε μέσα του δεν βρήκε απάντηση.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες φίλοι, συναθλητές και μεγάλοι ποδοσφαιριστές της γενιάς του Γιάννη Γούναρη, δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ και όχι μόνο άφησαν τα συλλυπητήριά τους προς τον χαροκαμένο πατέρα, που κόσμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο και τίμησε το εθνόσημο με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα