«Έφαγε» τη γυναίκα του και την πέταξε σε σκουπιδοτενεκέ

15:28 7/8/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟι αμερικανικές Αρχές στο Μεξικό συνέλαβαν τον φυγά εκατομμυριούχο επενδυτή«Έφαγε» τη γυναίκα του και την πέταξε σε σκουπιδοτενεκέΤετάρτη, Αύγουστος 7, 2019 - 15:27

❱❱ Χειροπέδες σε Αμερικανό εκατομμυριούχο του real estate, που «έφαγε» τη γυναίκα του και την πέταξε σε σκουπιδοτενεκέ

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Επειτα από ανθρωποκυνηγητό τεσσάρων ετών και την ανακοίνωση αμοιβής για τη σύλληψή του, οι αμερικανικές Αρχές στο Μεξικό συνέλαβαν

τον φυγά εκατομμυριούχο επενδυτή, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την απαγωγή του, αφού πέταξε το πτώμα της σε κάδο απορριμμάτων.

Οπως ανακάλυψαν πρόσφατα οι Αρχές, ο 55χρονος Πίτερ Τσάντγουικ, ο οποίος έκανε περιουσία επενδύοντας στα ακίνητα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζούσε στο Μεξικό. Εως τον περασμένο Μάιο, όταν η αστυνομία είχε κάνει την πιο πρόσφατη ενημέρωση, οι αμερικανικές Αρχές δεν γνώριζαν πού κρυβόταν και μάλιστα είχαν ανακοινώσει αμοιβή 90.000 ευρώ σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του.

Τελικά τον συνέλαβαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής Αμερικανοί πράκτορες με τη βοήθεια της μεξικανικής αστυνομίας και τη Δευτέρα εθεάθη να μπαίνει σε αεροσκάφος για να εκδοθεί στις ΗΠΑ.

Ολα ξεκίνησαν στις 10 Οκτωβρίου 2012, όταν ο Τσάντγουικ και η επί 21 χρόνια σύζυγός του Κουί εξαφανίστηκαν από το Νιούπορτ Μπιτς των ΗΠΑ. Η αστυνομία άρχισε να τους αναζητεί, καθώς το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε για να πάρει δύο από τα τρία μικρά παιδιά του από το σχολείο.

«Απαγωγή»

Μία ημέρα αργότερα ο Τσάντγουικ τηλεφώνησε από το Σαν Ντιέγκο, υποστηρίζοντας ότι ένας άνδρας είχε δολοφονήσει τη γυναίκα του και τον είχε απαγάγει κουβαλώντας μαζί το πτώμα.

Επειτα από μία εβδομάδα το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε σε σκουπιδοτενεκέ και ο Τσάντγουικ συνελήφθη. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 900.000 ευρώ, με τον όρο να παρουσιάζεται τακτικά στο δικαστήριο.

Τις πρώτες 13 φορές έδωσε κανονικά το «παρών», όμως τον Ιανουάριο του 2015 δεν εμφανίστηκε.

Ο Τσάντγουικ είχε κάνει ανάληψη εκατομμυρίων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του και το είχε σκάσει στο Μεξικό, όπου επί τέσσερα χρόνια ζούσε ανενόχλητος χλιδάτη ζωή χάρη στα χρήματα. Για τον εντοπισμό του δημιουργήθηκε ειδική ομάδα στο FBI, η οποία πέτυχε τον στόχο της την περασμένη Κυριακή.

 

 

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα