Burak Hakki: Η ανάρτηση όλο νόημα λίγες μέρες μετά το χωρισμό του από τη Χαρά Παππά

Οι δυο τους έκαναν σχέδια για γάμο, αλλά μετά την καραντίνα οι ισορροπίες ανατράπηκαν και το ζευγάρι πλέον έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την όμορφη μελαχρινή που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, Χαρά Παππά και τον Τούρκο σταρ Burak Hakki.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι

μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», ανέφερε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός γνωστοποιώντας το χωρισμό τους.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Χαρά Παππά δήλωσε: «Τα είπε ο Burak πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε δε θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό».

Για το πώς είναι ύστερα από τον χωρισμό τους, η πρώην παίκτρια του GNTM 2 δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πως θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει; Όλα όμως γίνονται για καλό».

Ο Burak Hakki είναι αρκετά ενεργός στα social media και σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου”, είδαμε μια ανάρτηση όλο νόημα που έκανε πριν λίγες ημέρες.

«Πόσο συχνά μπορεί να ραγίζει μια καρδιά; Όσες φορές την αφήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ηθοποιός.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Το τελευταίο αντίο στην Αφροδίτη Γρηγοριάδου – Συντετριμμένη η κόρη της, Κοραλία Καράντη

Η Άννα Βίσση ποζάρει με μπικίνι και “σπάει” το instagram!

Σταύρος Βαρθαλίτης: Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη το 2017! Βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα