“Καλοκαίρι #not”: Έτσι είπαν την πρώτη “καλημέρα” Γκουντάρας, Κάκκαβα, Χατζίδου και Παύλου!

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή “Καλοκαίρι #not” με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου στο OPEN.

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, έγιναν για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και μας καλημέρισαν με καλοκαιρινή διάθεση.

«Καλώς ήρθατε! Θα περάσουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι μαζί και θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα…», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα

να συμπληρώνει: «Θέλω να πω ότι νιώθω πάρα πολύ όμορφα για την καινούρια μας αυτή πραγματικότητα. Νιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια δίπλα στον σύζυγό μου και έχω χαρεί πάρα πολύ που έχω γνωρίσει ένα τόσο, όμορφο, φρέσκο, δροσερό ερωτευμένο ζευγάρι σαν εσάς…».

Οι παρουσιαστές δεν έκρυψαν την καλή τους διάθεση, αλλά ούτε και το άγχος τους, αφού η Ναταλί Κάκκαβα εξομολογήθηκε πως όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε, ενώ η Ελένη Χατζίδου πως δεν ξύπνησε για την εκπομπή!

Δείτε την έναρξη της εκπομπής τους:

Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένοι καλεσμένοι, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του καλοκαιρινού πρωινού!

Δείτε την έναρξη τους:

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος συνθέτης Ennio Morricone

Πέθανε στα 41 του χρόνια γνωστός ηθοποιός από κορονοϊό

Γιάννης Μάρκου: Με μελαχρινή συνοδό μετά το χωρισμό του από την Τζούλια Νόβα

Keywords
Τυχαία Θέματα