Η Margot Robbie είναι η καλοκαιρινή μας μούσα -Τα ωραιότερα beauty looks της που πρέπει να αντιγράψετε τώρα!

Τη Margot Robbie την λατρεύουμε. Είναι το πιο δροσερό και όμορφο κορίτσι της showbiz και εκείνο που μας εμπνέει σε κάθε εμφάνιση που κάνει στο κόκκινο χαλί. Τα make up looks που υιοθετεί είναι chic και παράλληλα απίθανα και εμπνευσμένα. Επίσης είναι τολμηρή και σπάει το beauty κατεστημένο.

Όπως στις αρχές του Καλοκαιριού, για παράδειγμα, που έβαψε τα νύχια της σκούρα κόκκινα

και όχι παστέλ ή κοραλί. Και ταυτόχρονα άπλωσε λευκό eyeliner στο πάνω βλέφαρο απλά για να κάτσει στη βεράντα της και να απολαύσει ένα ποτήρι κρασί.

Στις επίσημες εμφανίσεις της, από το Παρίσι μέχρι το Los Angeles έχει πάντα στο πλάι της την προσωπική της make up artist Pati Dubroff και τη hairstylist Bryce Scarlett. Υπεύθυνος για το υπέροχο, ξανθό χρώμα στα μαλλιά της είναι ο Justin Anderson.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, που ήταν στις 2 Ιουλίου, συμπληρώνει αισίως τα 30, ας θυμηθούμε τα ωραιότερα beauty looks εκείνα που αποδεικνύουν πως είναι η μούσα μας.

Ξανθό με σκούρα ρίζα: Ο Anderson έχει δημιουργήσει ένα λαμπερό, καλοκαιρινό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της χαρίζοντας στη ρίζα μια πιο σκούρα αλλά φυσική απόχρωση που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J U S T I N A N D E R S O N (@justinandersoncolor) στις 21 Μάρ, 2020 στις 4:24 μμ PDT

Tόνοι του ηλιοβασιλέματος: Το απόλυτο, καλοκαιρινό smoky eye look γίνεται με αποχρώσεις ροδακινί που θυμίζουν το ηλιοβασίλεμα και η Robbie έχει αποκτήσει το ωραιότερο ever. Πρέπει με την πρώτη ευκαιρία να το αντιγράψετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff) στις 30 Ιούλ, 2019 στις 12:02 μμ PDT

Matchy Matchy Make Up Look: Ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτή τη στιγμή στο Hollywood είναι ο συνδυασμός του χρώματος στα μαλλιά με τη σκιά ματιών. Η Robbie όμως προτιμά να συνδυάζει το eye make up look με τη δημιουργία που φορά.

Και το τόλμησε στην εμφάνιση της στην πρεμιέρα της ταινίας Once Upon A Time in Hollywood. Η Dubroff άπλωσε στα βλέφαρα eyeliner σε κρεμ απόχρωση ακριβώς όπως και το πουκάμισο της Margot.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff) στις 31 Ιούλ, 2019 στις 6:50 πμ PDT

Ροζ blush: Έντονο, καλοκαιρινό και super δροσερό. Η Robbie το λατρεύει και το φορά σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της. Η Dubroff από την άλλη το συνδυάζει με τους πιο απίθανους τρόπους όπως στην πρεμιέρα του “Goodbye Crhistopher Robin” που άπλωσε μια συγκλονιστική κίτρινη σκιά στα βλέφαρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff) στις 2 Ιούλ, 2020 στις 8:33 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Dolphin skin: Είναι το νέο make up trend που θα λατρέψετε!

H δερματολόγος των celebrities υποστηρίζει πως 5 προϊόντα περιποίησης είναι αρκετά και εξηγεί τους λόγους!

Keywords
Τυχαία Θέματα