Bubble braid: Η αφράτη πλεξούδα που θα λατρέψετε (video)

Οι πλεξούδες είναι η μεγάλη σας αδυναμία αλλά και το χτένισμα που σας σώζει κάθε φορά που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν. Επίσης είναι η εύκολη λύση όταν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε ή να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας.

Έχετε γίνει experts πλέον και κάνετε μόνες σας ακόμη και τις πιο περίτεχνες, με κλειστά μάτια –ναι, εκμεταλλευτήκατε το διάστημα της καραντίνας και του εγκλεισμού σας στο σπίτι με τον καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο τρόπο.

Κι εμείς όμως σας αποκαλύπτουμε

τις ωραιότερες όσο πιο συχνά μπορούμε ενώ στα έχουμε συστήσει τις hairstylists που δημιουργούν τις ωραιότερες και σας δείχνουν τον τρόπο να τις αντιγράψετε. Με πρώτη και καλύτερη την @annalovesbraids με τον τέλειο λογαριασμό στο Instagram.

Η τελευταία μάλιστα που προτείνει είναι αφράτη, εντυπωσιακή και κατάλληλη για όλες της ώρες της ημέρας και τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες. Πρόκειται για μια υπέροχη bubble braid.

Εσείς θα χρειαστεί να έχετε κοντά σας μερικά λαστιχάκια, να παρακολουθήσετε με προσοχή το video και να κάνετε ότι ακριβώς κάνει η hairstylist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 17 Ιούλ, 2020 στις 12:19 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

DIY: Μάσκα χειλιών με τρία απλά υλικά!

Δείτε γιατί πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας στεγνά αν είναι σγουρά ή λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα