«Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο του, τον αγαπούσε πολύ»

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 11χρονου αγοριού στην Ικαρία, ο οποίος πνίγηκε κατά τη διάρκεια του μπάνιου του στην παραλία της Πλάκας. Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι ο πατέρα του και ζει δραματικές στιγμές από την ώρα που έμαθε το πολύ δυσάρεστο νέο. Απαρηγόρητη είναι και η μητέρα του, που βρισκόταν στο νησί μαζί του.

Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος και έχει σοκάρει τους πάντες, μιας και ένα τόσο νέο παιδί έχασε τη ζωή του τόσο νωρίς και με τον πιο άδικο τρόπο. Οι γονείς του είναι

συντετριμμένοι, όπως επίσης και οι συνάδελφοι του ηθοποιού που είχαν γνωρίσει τον μικρό Χρήστο, όταν ο Οδυσσέας Σταμούλης τον έπαιρνε μαζί του στις πρόβες.

Η Σοφία Μανωλάκου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το τραγικό γεγονός, λέγοντας πως ο ηθοποιός είχε τεράστια αδυναμία στον γιο του. «Τραγικό αυτό που συνέβη στον Οδυσσέα. Κανείς δεν έχει λόγια. Τον είχε ο μπαμπάς του, τον έφερνε στις πρόβες. Ξέρω ότι του είχε μεγάλη αδυναμία. Τον αγαπούσε πάρα πολύ. Έχουμε συγκλονιστεί όλοι από την είδηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο δελτίο μίλησε και ο σκηνοθέτης Γιώργος Φραντζεσκάκης, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά τον Οδυσσέα Σταμούλη: «Ένα πανέμορφο, πανέξυπνο και αγαπησιάρικο παιδί. Ένα παιδί πολύ φωτεινό, πολύ χαρούμενο. Εκεί πέρναγε τα καλοκαίρια.

Τώρα που κάναμε πρόβες με τον Οδυσσέα, κάποιες μέρες κρατούσε το παιδί και είχε πολύ μεγάλη χαρά που ήταν μαζί του όλο αυτό το διάστημα. Το παιδί πήγε στη μαμά του να περάσει ξέγνοιαστα κάποιες μέρες, να παίξει, να κολυμπήσει και έγινε αυτό το τραγικό πράγμα, που δεν μπορεί να το χωνέψει κανένας. Έχουμε παγώσει όλοι».

Διαβάστε ακόμα:

 Οδυσσέας Σταμούλης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του

 Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Καρφώνει» τη Super Κική – «Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική»

 Σταύρος Νικολαΐδης: Συγκλονισμένος από τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Η ανάρτησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα