Body butter: Το προϊόν που θα χαρίσει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα σας τώρα που κάνει κρύο

Το χειμώνα, η αλήθεια είναι, πως παραμελείτε λιγάκι το δέρμα στο σώμα σας. Κι αυτό επειδή δεν είναι εκτεθειμένο. Λάθος. Μέγα λάθος λένε οι ειδικοί. Το δέρμα χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα και ενυδάτωση το χειμώνα αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες το αφυδατώνουν με αποτέλεσμα να γίνεται ξηρό ενώ παράλληλα δημιουργείτε η αίσθηση τραβήγματος που είναι πολύ ενοχλητική.

Τώρα λοιπόν που είμαστε στα μέσα του χειμώνα και η θερμοκρασία είναι χαμηλή πρέπει να απλώνετε σε όλο το σώμα την κατάλληλη κρέμα που προσφέρει την απαραίτητη υγρασία αλλά και απαλότητα. 

Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο

από το body butter. Πρόκειται για ένα προϊόν με πλούσια υφή που θα λατρέψετε. Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας.

The Body Shop Coconut Body Butter: Το έλαιο καρύδας που περιέχει στη σύνθεση του προσφέρει έξτρα ενυδάτωση αλλά και υπέροχο άρωμα. Θα σας θυμίσει καλοκαίρι και δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

Kiehl’s Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter: Η υφή του θυμίζει πράγματι βούτυρο. Απλώνεται πανεύκολα στο δέρμα και αφήνει μια τέλεια αίσθηση. Το μέλι και το γάλα σόγιας που περιέχει προσφέρει θρέψη και λάμψη στο δέρμα. Απλώστε το μετά το ντους.

Moroccanoil Body Butter: Μια φόρμουλα με βάση τα έλαια. Απορροφάται εύκολα και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα.

Love Beauty and Planet Murumuru Butter and Rose Delicious Glow Body Butter: Μέσα στη συσκευασία που είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά κρύβεται μια πλούσια κρέμα με εξωτικό άρωμα.

Korres Body Butter Γιασεμί: Με απίθανο άρωμα από άνθη γιασεμιού η συγκεκριμένη κρέμα θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα χάρη στο βούτυρο Karité και το λάδι από αβοκάντο που περιέχει, συστατικά γνωστά για τη μαλακτική τους δράση.

Κεντρική photo: Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα contour kits για ζυγωματικά που θα ζήλευε ακόμη και η Bella Hadid

Τα 5 κόκκινα βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν έρθει η Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα