H Camila Coelho μας δίνει 4 ιδέες για το look του Αγίου Βαλεντίνου!

H Camila Coelho πάντα μας εμπνέει με το στιλ της και πάντα της αρέσει να ντύνεται σέξι και στιλάτα. Γι’αυτό και θεωρώ πως είναι μια γυναίκα που μπορεί να μας εμπνεύσει για να δημιουργήσουμε φέτος μερικά από τα πιο ωραία looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

#1. Το πρώτο look που σου προτείνουμε να δοκιμάσεις είναι ένα λεπτό κοστούμι σε μεταλλιζέ απόχρωση. Τα συγκεκριμένα κοστούμια είναι μια τάση που πολλές celebrities έχουν

υιοθετήσει και μας θυμίζει λίγο και το pyjama trend που τόσο έχουμε αγαπήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho) στις 2 Φεβ, 2020 στις 3:48 μμ PST

#2. Φέτος κάνε τη διαφορά και αντί για ένα κόκκινο outfit επίλεξε ένα μπορντό. Άλλωστε το μπορντό είναι ένα από τα must χρώματα του 2020 και μια απόχρωση που ταιριάζει στην ημέρα των ερωτευμένων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fell on the floor but make it fashion #ootd #selfie Lookinho da noite! (Wearing @camilacoelhocollection available at @revolve )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho) στις 28 Ιαν, 2020 στις 5:21 μμ PST

#3. Αν είσαι από τις γυναίκες που εκτιμούν το καλό στενό τζιν στις σέξι βραδινές εμφανίσεις τους τότε αυτό το outfit θα σου αρέσει πολύ. Φόρεσε το τζιν σου με ένα crop top με puffy sleeves και κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Sunday loves! Feliz Domingo amores! #ootd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho) στις 12 Ιαν, 2020 στις 6:15 πμ PST

#4. Αυτή τη μέρα των ερωτευμένων αξίζει να δοκιμάσεις ένα μεταλλιζέ φόρεμα που θα σε κάνει να νιώθεις σαν πριγκίπισσα. Η Camila επιλέγει το δικό της σε χρυσό τόνο και το συνδυάζει με ασημί αξεσουάρ και παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#MerryChristmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho) στις 25 Δεκ, 2019 στις 5:38 πμ PST

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη μας δείχνει 3 τρόπους για να φορέσουμε το κοστούμι μας αυτόν τον μήνα!- Εσύ ποιον από τους τρεις θα προτιμήσεις;

6 στιλιστικά tricks που θα ακολουθούμε όλες οι γυναίκες την ερχόμενη άνοιξη- Τα καλύτερα tips για μοναδικές εμφανίσεις

Οι πιο hot instagrammers μας δείχνουν ποια φορέματα θα φοράμε όλη την άνοιξη!- Πάρε μια ιδέα για τα trends που θα κυριαρχήσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα