Blue Horizon: Ξέσπασε σε κλάματα η σύζυγος του υπάρχου -«Είναι ένα ράκος, δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο»

Το βράδυ της Τρίτης 5/9 ο Αντώνης Καργιώτης έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλος του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στη θάλασσα, τη στιγμή που ο ίδιος προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 11/9, η σύζυγος του υπάρχου του πλοίου που κατηγορείται για τον θάνατου του Αντώνη, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τόνισε -μεταξύ άλλων- πως ο ίδιος είναι ένα ράκος μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Είμαστε η οικογένεια του

υπάρχου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του Αντώνη είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γι’ αυτό», δήλωσε αρχικά η σύζυγος του υπάρχου του Blue Horizon.

Και συνέχισε: «Είναι ένα ράκος, είναι πάρα πολύ χάλια. Προσπαθώ να στηρίξω τον (…), προσπαθώ να στηρίξω τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

«Να ξέρετε ότι και εκείνος νιώθει πάρα πάρα πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έχει γίνει. Δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν ήθελε να έχει τέτοια έκβαση. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και ο (…) και τα παιδιά μου», πρόσθεσε η ίδια ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτοιμοι για δεύτερο παιδί;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για «Shopping Star»: «Θα δούμε μια νέα πινελιά»

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο στο χωριό του

Keywords
Τυχαία Θέματα