Πρώτη μέρα στο σχολείο! Γνωστοί Έλληνες φωτογραφίζουν τα παιδιά τους πριν χτυπήσει το κουδούνι!

Το καλοκαίρι τελείωσε και οι μικροί μας φίλοι επέστρεψαν σήμερα 11/9 πίσω στα θρανία, με τους γονείς να βρίσκονται από το πρωί σε εγρήγορση για τη νέα αρχή των παιδιών τους. Η σημερινή μέρα ξεκίνησε για τα παιδιά με τον αγιασμό, ενώ από αύριο θα αρχίσουν κανονικά τα μαθήματα.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα, πολλοί ήταν και οι γνωστοί Έλληνες που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media

φωτογραφίες των παιδιών τους, λίγο πριν αυτά αναχωρήσουν για το σχολείο. Ανάμεσα σε αυτούς η Δούκισσα Νομικού, η Βάσω Λασκαράκη, η Ήβη Αδάμου, η ΑΘηνά Οικονομάκου κ.α.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία του γιου του στην οποία κρατά την σχολική τσάντα του και έγραψε: «Καλή σχολική χρονιά!! Ά Δημοτικού με ανυπομονησία και χαλαρότητα».

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

Η Δούκισσα Νομικού απαθανατίζει τα παιδάκια της τη στιγμή που γράφουν σε έναν μαυροπίνακα «καλημέρα»!

Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογράφισε τον γιο της την ώρα που πήγαινε στο σχολείο και έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια! Καλή χρονιά σε όλους τους εκπαιδευτικούς! Καλή δύναμη και στις μανούλες και λίγο παραπάνω στέλνω αγάπη στις μανούλες που τα παιδάκια τους πάνε για πρώτη φορά σχολείο… Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν. Καλή δύναμη μπαμπάδες! Είστε σπουδαίοι».

Η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε στα social media δύο φωτογραφίες των παιδιών της  με αφορμή την επιστροφή τους στα θρανία και έγραψε: «Καλή αρχή μικρέ, που σήμερα ξεκίνησες το ταξίδι σου στο μεγάλο σχολειο!! #Nikitas Καλή αρχή και σε σένα εφηβάκι που ήδη έχεις μπει σε τροχιά να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου!!! #Lydia Καλη αρχή και σε όλους εμάς (γονείς και δασκάλους) που θα σας στηρίζουμε σε κάθε σας βήμα».

View this post on Instagram

A post shared by Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani)

Η Ήβη Αδάμου έκανε ένα InstaStory με την κόρη της όπου έγραψε: «Καλή σχολική χρονιά και από εμάς».

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της και έγραψε: «Φύγαμε για την E δημοτικού. Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα δε θα πάνε σχολειο όλα τα παιδιά στην χώρα μας. #θεσσαλία Καλή σχολική χρόνια σε παιδιά κ εκπαιδευτικούς ».

View this post on Instagram

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε σε story της: «Καλή σχολική χρονιά! Ευτυχώς εμείς έχουμε ξεκινήσει σχολείο ήδη εδώ και μία εβδομάδα, επομένως πρόλαβα να τη συνοδεύσω τις πρώτες μέρες της. Ωστόσο, από σήμερα και στο εξής… κάθε πρωί στον αέρα θα παίρνω την φώτο της καλημέρας».

Η κόρη της Άννυς Πανταζή φόρεσε το όμορφο φορεματάκι της και πήγε να δεις τις φίλες και τους φίλους της στο σχολείο. Η γλυκιά μανούλα της την απαθανάτισε μαζί με τον μικρό της αδερφό και έγραψε: «Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!! Ο μικρός αδερφός συνοδεύει την μεγάλη του αδερφή στο σχολείο».

View this post on Instagram

A post shared by Annie Pantazi (@annie_pantazi)

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα δυο παιδιά της και έγραψε: «Πάμε στο σχολείο! Καλή αρχή για όλα τα παιδιά μας! Με υγεία, ασφάλεια και χαρά».

«Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς!!! Β’ Γυμνασίου για εμάς φέτος… Γονείς…καλή δύναμη», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου στο Instagram για την κόρη της που επέστρεψε σήμερα πίσω στα θρανία.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Asimakopoulou (@elena_asimakopoulou)

«Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας», ευχήθηκε η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαθανατίζοντας την μικρή Μελίτα την ώρα που μπαίνει στο σχολικό.

Η γλυκιά αγορομάνα, Κλέλια Πανταζή, δημοοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες των αγοριών της, τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο για την πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

«”Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο ξεκίνησε σήμερα και θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Καθίστε με το παιδί σας και εξηγήστε του πως αν ένα άλλο παιδί είναι πολύ ψηλό, πολύ κοντό, παχουλό, αδύνατο, φορά γυαλιά, έχει μαλλί σγουρό, ίσιο ή κόκκινο, μαύρο, έχει άλλη απόχρωση του χρώματος του δέρματος και οποιοδήποτε χαρακτηριστικό ενδιάμεσο, δεν είναι αστείο που πρέπει να κοροϊδεύεις.
‘Ότι δεν είναι κακό να φοράς τα ίδια παπούτσια κάθε μέρα. Εξηγήστε τους ότι ένα μεταχειρισμένο σακίδιο φέρει τα ίδια όνειρα με ένα καινούριο!
Διδάξτε τους να μην αποκλείουν κανέναν επειδή “είναι διαφορετικός” ή επειδή δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με σένα.
Διδάξτε τους να μην πειράζουν και να μη μειώνουν τους άλλους και αυτό που αγαπούν οι άλλοι, μόνο και μόνο επειδή δεν μοιράζονται την ίδια αγάπη.
Εξηγήστε τους ότι τα πειράγματα πονάνε για πάντα και ότι πηγαίνουν στο σχολείο για να ΜΑΘΟΥΝ, όχι για να πληγώσουν τους άλλους.
Διδάξτε τους πώς να είναι ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ, στοργικοί και ανεξάρτητοι.
Διδάξτε τους να συμπεριλάβουν το παιδί που στέκεται/κάθεται/τρώει μόνο του.
Ενημερώστε τους ότι είναι δυνατοί, γενναίοι, ευγενικοί,
προσεκτικοί, εξυπηρετικοί και ικανοί.
Υπενθυμίστε τους ότι έχουν σημασία και ότι τα δώρα τους θα επηρεάσουν τον κόσμο.

Σκεφτείτε με την ευκαιρία αυτή εάν το προσωπικό παράδειγμα που δίνουμε στα παιδιά μας συμβαδίζει με όλα τα παραπάνω. Τα παιδιά βλέπουν και επαναλαμβάνουν.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ”

Καλή αρχή στα παιδάκια μας & στους εκπαιδευτικούς!
Εύχομαι όλα τα παιδάκια να πηγαίνουν και να γυρίζουν ευτυχισμένα από τα σχολεία τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτοιμοι για δεύτερο παιδί;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για «Shopping Star»: «Θα δούμε μια νέα πινελιά»

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο στο χωριό του

Keywords
Τυχαία Θέματα