Bikini body: Με αυτά τα αδυνατιστικά θα δεις διαφορά στο σώμα σου!

Oι αδυνατιστικές κρέμες δίνουν και παίρνουν αυτόν τον μήνα λίγο πριν βγούμε στην παραλία! Γιατί ναι αγάπα τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι, αλλά εάν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης της επιδερμίδας μας γιατί όχι;

Αυτές οι κρέμες με την συστηματική τους χρήση βοηθούν στη μείωση πόντων, την βελτίωση της όψης της επιδερμίδας αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Αποσυμφορίζουν, αδυνατίζουν και αποτοξινώνουν το σώμα με συστατικά όπως καφεΐνη, φύκια κ.α. Και φυσικά είναι κατάλληλες για εφαρμογή σε χέρια, στήθος, κοιλιά και γλουτούς!

Πάμε να δούμε τον οδηγό αγοράς!

#1.Shiseido – Body Advanced Body Creator

Πιο λεπτή μέση και σμιλευμένη φιγούρα με την κρέμα σώματος για αδυνάτισμα κατά της κυτταρίτιδας Shiseido Body Advanced Body Creator. Χάρη στο σύμπλεγμα δραστικών ουσιών που περιέχει, μειώνει το υποδόριο λίπος και λειαίνει το δέρμα με κυτταρίτιδα.

#2.ELANCYL – My Coach!

Λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Συστατικά/Δράσεις: 1. Μικροφύκη: Κινητοποίηση της δραστηριότητας των λιποκυττάρων που καίνε τα λίπη, λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και μείωση του λιπώδους ιστού 2. Καφεϊνη: Αποδέσμευση λιπών 3. Κισσός: Αποσυμφόρηση και ανάδειξη σφριγηλού και τονωμένου δέρματος.

#3.Biotherm – Celluli Eraser Concentré Réducteur De Cellulite Visible

Ένα τζελ αδυνατίσματος με διπλή αποτελεσματικότητα: “σβήνει” ορατά και με διάρκεια την κυτταρίτιδα από την 14η μέρα χάρη στο μείγμα καθαρής καφεΐνης και εκχυλίσματος κοραλλιογενών φυκιών. Η σύνθεση αυτή βοηθά στην υποχώρηση του λίπους, ενώ παράλληλα εμποδίζει το σχηματισμό νέων κυττάρων αποθήκευσης λίπους.

#4.CAUDALIE – VINOSCULPT LIFT & BODY CREAM 250ml

Στοχεύει στις 4 περιοχές-κλειδιά του σώματός σας: χέρια, στήθος, κοιλιά και γλουτούς για πιο σφριγηλή επιδερμίδα από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης. Η επιδερμίδα γίνεται λεία, τονωμένη και ορατά πιο σφριγιλή.

#5.LA VIE EN ROSESuper Body Bottox 200ml

Gel σώματος ιδανικό για σύσφιγξη και μείωση πόντων, με καφεΐνη και μέντα. Συσφίγγει άμεσα, προσφέροντας αίσθηση δροσιάς και άμεση τόνωση της επιδερμίδας.

#6.Korres – Λευκή Πεύκη Κρέμα Σώματος για Σμίλευση + Ανόρθωση

Συσφιγκτική κρέμα σώματος ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, δρα στοχευμένα στις 5 κύριες περιοχές χαλάρωσης του σώματος, χέρια, στήθος, στομάχι, γλουτούς και μηρούς.

Με διακριτική λάμψη που απαλύνει τις ατέλειες και αναδεικνύει την νεανική όψη της επιδερμίδας.

#7.NATURA SIBERICA – Sauna & Spa Icy Drainage Body Cream

Η παγωμένη κρέμα σώματος με βάση τα φύκια Καμτσάτκα παρέχει σύνθετη φροντίδα στο δέρμα, συσφίγγει και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος. Οι πολυσακχαρίτες που περιέχονται στα φύκια ενυδατώνουν και αποκαθιστούν τον τόνο του δέρματος, κάνοντάς το ομοιόμορφο και υγιές.

Τα εκχυλίσματα βόρειας λινέας, τσουκνίδας και βιολογικής μέντας Altai τονώνουν και ανακουφίζουν επιπλέον από το πρήξιμο χάρη στη δροσιστική τους δράση.

#8.ALOE+ COLORS – Shape Your Body Intensive Anti-cellulite Sliming Cream

Η φυτική καφεΐνη και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μέσα σε φωσφολιπίδια, επιτυγχάνει πολύ υψηλή απορρόφηση από την επιδερμίδα και ισχυρή λιπολυτική δράση.

Η δραστική ουσία από μικροφύκη ενεργοποιεί τη θερμογένεση και βοηθά στην μετατροπή των μη ενεργών λιποκυττάρων σε ενεργά.

#9.Collistar – Maxi Size Anticellulite Thermal Cream 400ml

Μια αποκλειστική φόρμουλα που συνδυάζει έξι τύπους θαλάσσιων φυκών και ιαματικού νερού, η θερμική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας Maxi Size Collistar προσφέρει έντονη ενυδάτωση για επιδερμίδα πιο λεία και σφριγηλή.

#10.BIOTEN – CELLUFIGHT CRYO SLIMMING GEL

Το Cellufight Cryo Slimming Gel 200mlείναι ένας δροσερός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας της κοιλιάς και των γλουτών.

Μην ξεχνάμε όμως πως μια κρέμα δεν είναι ποτέ αρκετή για να δούμε τα επιθυμητά αποτελέσματα! Η σωστή διατροφή, η κατανάλωση νερού και η άσκηση συμβάλλουν στο πιο σφριγηλό και ενυδατωμένο δέρμα!

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

6+1 πολυχρηστικά λάδια που θα λατρέψεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα