Beauty blender: Μήπως το χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπος και δεν το έχετε καταλάβει;

Το beauty blender είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο απαραίτητο εργαλείο ομορφιάς τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το μαγικό σφουγγαράκι με το οποίο εφαρμόζετε τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ.

Γνωρίζετε όμως πως ακριβώς πρέπει να το χρησιμοποιείτε; Αν δεν είστε σίγουρες οι beauty experts είναι εδώ για να σας εξηγήσουν

τα πάντα ώστε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 28 Ιούν, 2020 στις 4:55 μμ PDT

Πρέπει να το χρησιμοποιείτε με συγκεκριμένο τρόπο ανάλογα με το φινίρισμα που επιθυμείτε: Οι make up artists επιμένουν ότι το beauty blender δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιείται νωπό και όχι στεγνό. Είναι σφουγγαράκι μην το ξεχνάτε.

Παρ’ όλα αυτά όμως όταν θέλετε ένα ματ και πιο “πλούσιο” φινίρισμα μπορείτε να τα καταφέρετε μόνο όταν είναι απόλυτα στεγνό. Αν πάλι θέλετε λάμψη και απαλό τελείωμα τότε θα πρέπει να το βρέξετε.

Πρέπει πάντα να αναμιγνύετε το primer με το φον ντε τεν πάνω στο beauty blender: Σύμφωνα με τους celebrity make up artists απλώνετε αρχικά το primer στο σφουγγαράκι σας και στη συνέχεια το φον ντε τεν. Με αυτό τον τρόπο θα εφαρμοσθούν και τα δύο τέλεια στην επιδερμίδα σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 23 Μάι, 2020 στις 5:44 μμ PDT

Απλώστε τα προϊόντα αρχικά στο χέρι σας: Είναι το μικρό αλλά πολύ σημαντικό μυστικό των ειδικών για άψογο αποτέλεσμα. Βάζετε στο πάνω μέρος της παλάμης σας τα προϊόντα που θέλετε να απλώσετε και κάνετε καλό blending μέχρι να πετύχετε την κατάλληλη υφή και την ιδανική ποσότητα.

Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν ότι ο συγκεκριμένος τρόπος είναι πιο ασφαλής μιας και μπορείτε να ελέγξετε το αποτέλεσμα.

Εφαρμογή κονσίλερ: Αν δεν έχετε το μικρό beauty blender δεν πειράζει. Θα ακολουθήσετε το τρικ των experts. Τοποθετήστε ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά στο μέσο του ακριβώς. Με αυτό τον τρόπο το χωρίζετε στα δύο και εφαρμόζετε το προϊόν με το πάνω μέρος του.

Μην το πετάτε: Οι περισσότερες από εσάς μετά από αρκετές χρήσεις πετάτε το σφουγγαράκι σας. Δεν υπάρχει λόγος. Μπορείτε να το καθαρίσετε με νερό και σαπούνι, να το αφήσετε να στεγνώσει καλά και να το χρησιμοποιήσετε και πάλι.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Δείτε τα 5 ωραιότερα καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

H beauty έκπληξη της ημέρας: Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και πάλι ξανθιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα