Yπάρχει μια απόχρωση που αγαπάνε φέτος οι περισσότερες influencers

Το μπεζ, το εκρού, το ζαχαρί είναι χρώματα που αγαπάμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια! Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να κυριαρχούν αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το μοβ και το ροζ αλλά οι γήινες αποχρώσεις εξακολουθούν να είναι must και τις επιλέγουν οι πιο στιλάτες γυναίκες.

#1. Η Mary Lawless Lee επιλέγει ένα μάξι μπεζ

sequin φόρεμα που είναι άκρως εντυπωσιακό και κερδίζει τα βλέμματα πάνω του. Tα φορέματα σε αυτό το στιλ, με μακριά μανίκια και μεταλλιζέ λεπτομέρειες είναι αγαπημένα για το καλοκαίρι του 2020 και πολλά brands τα έχουν λανσάρει σε διάφορα σχέδια.

View this post on Instagram

birthday celebrationsWe decided to do a small outdoor fam/friends party this last minute and I can’t say thank you enough to everyone who helped me pull it off!! furniture rental via our @maykercreative fam// beautiful florals @petalsandpop // personalized cookies via @thesweetlink // cheese board via @cheesegal // THE BEST Chef @calliemshellprivatechef // Fringe Icing Cake @iveycakestore // balloons @bctballoons

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee) on Jun 29, 2020 at 9:15am PDT

Η Leonie Hanne επιλέγει έναν πιο σκούρο τόνο του μπεζ και συγκεκριμένα φοράει ένα oversized shirt dress με puffy sleeves που συνδυάζει τέλεια με λευκά mules.

View this post on Instagram

A pop of spring @katespadeny. Anzeige/Ad #loveinspades

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Apr 7, 2020 at 9:36am PDT

H Danielle Bernstein ποντάρει στο σατέν, ένα ύφασμα που έχουμε ερωτευτεί ξανά τον τελευταίο χρόνο. Η όμορφη fashionista προτιμάει ένα φόρεμα σε vintage style που ταιριάζει με tourist sandals.

View this post on Instagram

favorite person

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jul 5, 2020 at 9:55am PDT

H πάντα κομψή Aimee Song επιλέγει ένα στενό απλό μπεζ φόρεμα με εντυπωσιακό σκίσιμο για τις πρωινές της εξορμήσεις. Τα μίνιμαλ φορέματα σε γήινους τόνους είναι must και πολλοί σχεδιαστές τα έχουν προσθέσει στις νέες τους κολεξιόν.

View this post on Instagram

Social distancing in Puglia, this time last year.

A post shared by Aimee Song (@aimeesong) on Jul 3, 2020 at 4:43pm PDT

Η γλυκιά Sazan διανύει μια ακόμα εγκυμοσύνη και ποζάρει με girly dress σε ζαχαρί απόχρωση που έχει φουσκωτά μανίκια, όπως προστάζει η μόδα, και το συνδυάζει με καπέλο, ankle boots και bucket bag.

View this post on Instagram

‘Use me, God. Show me how to take who I am, who I want to be, and what I can do, and use it for a purpose greater than myself’ incase you were looking for a powerful prayer today, I just love that one #happythursday

A post shared by Sazan Hendrix (@sazan) on May 21, 2020 at 12:50pm PDT

H γνωστή και αγαπημένη μας influencer, Negin Mirsalehi, παρακολούθησε το νέο show του οίκου Dior με ένα oversized μπεζ jacket που φόρεσε αντί για φόρεμα. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με γαλότσες και μαύρη τσάντα του οίκου Dior.

View this post on Instagram

Thank you @dior for this unique experience of watching #diorcouture through a beautiful film.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on Jul 6, 2020 at 7:49am PDT

Διαβάστε ακόμα: Τζιν βερμούδα: Θα τη φορέσεις όλο το Καλοκαίρι μέχρι και το Φθινόπωρο

Πώς θα αξιοποιήσεις κάθε ρούχο που έχεις στην ντουλάπα σου! (VIDEO)

To πλεκτό bucket hat είναι η τελευταία λέξη της μόδας και μπορεί να σου το φτιάξει και η γιαγιά σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα