Γιατί το Peugeot 208 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο τόσο για την πόλη όσο και για τις αποδράσεις σας;

Η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου έφτασε και όλοι μας έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε καλοκαιρινούς προορισμούς. Μπορεί τα σχέδια να καθυστέρησαν να γίνουν φέτος λόγω κορoνοιού αλλά αργά ή γρήγορα όλοι μας θα ξεκινήσουμε τις μίνι αποδράσεις. Ψάχνεις για το ιδανικό αυτοκίνητο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση, σε κάθε ταξίδι, είτε κοντινό είτε μακρινό; Το 2020 είναι μια χρονιά που ο κόσμος ψάχνει να βρει προορισμούς στους οποίους μπορεί να μεταβεί με το αυτοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει πλοία ή άλλα μέσα μεταφοράς.

Το Peugeot 208 είναι ένα βραβευμένο αυτοκίνητο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση που θα του αναθέσεις. Για ποιους λόγους να προτιμήσεις το Peugeot 208 για τις μετακινήσεις σου στην πόλη αλλά και για τα ταξίδια σου; Δες παρακάτω τους 5 πιο σημαντικούς λόγους!

#1. Το ΝΕΟ PEUGEOT 208 δίνει τη «δύναμη της επιλογής» στον μελλοντικό οδηγό του

Το PEUGEOT 208 ξαναγράφει ιστορία στην κατηγορία του! Διαθέσιμο είτε με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα και αυτονομία έως 340Km είτε με θερμικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου προσφέρει την  ευελιξία της επιλογής.  Επομένως, η οικονομία των μετακινήσεων προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη.

#2. Βραβευμένος κινητήρας που θα σε βοηθήσει να κάνεις ασφαλή ταξίδια μαζί με την οικογένειά σου

Όποιο κινητήρα και να επιλέξεις, θα απολαύσεις οικονομία, επιδόσεις, ασφάλεια και τεχνολογία. Μην ξεχνάμε ότι ο κινητήρας βενζίνης που εφοδιάζει το νέο Peugeot 208 έχει βραβευτεί πολλές διαδοχικές χρονιές ως ο καλύτερος κινητήρας της χρονιάς παγκοσμίως.

#3. Χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων

Το μοντέλο διατίθεται τόσο με χειροκίνητο, όσο και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, έτσι ώστε να εξασφαλίζει την άνεση του οδηγού και στην πόλη και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού – εξαιρετική ποιότητα κύλισης.

#4. Άνεση στην καμπίνα  

Το νέο Peugeot 208 διακρίνεται για το αυξημένο επίπεδο άνεσης και ασφαλείας που προσφέρει. Διαθέτει βελτιωμένη ηχο- και θερμο-μόνωση στην καμπίνα και πολύ χαμηλό επίπεδο κραδασμών που κάνουν το ταξίδι πιο απολαυστικό από ποτέ. Επιπλέον, πλήθος μικρών αποθηκευτικών χώρων στο εσωτερικό του, διευκολύνουν την παραμονή του οδηγού και συνοδηγού μέσα σε αυτό. Και φυσικά η εσωτερική διάταξη 3D i-cockpit που περιλαμβάνει head up display, compact σπορ τιμόνι και οθόνη αφής αλλά και πλήθος διακοπτών για διάφορες λειτουργείς σε εργονομική θέση εξασφαλίζουν την οδηγική απόλαυση αλλά και την ασφάλεια των επιβαινόντων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να απολαύσετε στον μέγιστο βαθμό τις φετινές σας αποδράσεις είναι να επιλέξετε την  έκδοση του Peugeot 208 που επιθυμείτε!!

Keywords
Τυχαία Θέματα