Argan oil, το μυστικό όπλο για την περιποίηση της επιδερμίδας -Δείτε πως θα το χρησιμοποιήσετε!

Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλάζει τώρα που ήρθε το Καλοκαίρι. Οι φόρμουλες είναι πιο απαλές και προτιμάτε τα προϊόντα καθαρισμού που ξεπλένονται με νερό.

Από την άλλη τα ενυδατικά έλαια βρίσκονται και πάλι στο μπάνιο σας αφού εκτός από πλούσια ενδάτωση και αναζωογόνηση, χαρίζουν μια φυσική λάμψη που αναδεικνύει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Οι ειδικοί τον τελευταίο καιρό έχουν μια νέα εμμονή με ένα συγκεκριμένο

έλαιο. Πρόκειται για το argan oil που μέχρι τώρα το γνωρίζατε ως συστατικό, κυρίως στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Facialists και δερματολόγοι όμως αποκαλύπτουν πως μπορεί να γίνει το μυστικό σας όπλο προκειμένου να αποκτήσετε το τέλειο δέρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @a.n.i.a.beauty στις 5 Ιούν, 2020 στις 5:38 πμ PDT

Είναι ένα λάδι με ελαφριά σύνθεση και αυτό σημαίνει πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακόμη και οι γυναίκες που έχουν λιπαρή, με τάση ακμής επιδερμίδας. Σε αντίθεση με άλλα έλαια που ενισχύουν τη λιπαρότητα με αποτέλεσμα να δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Όπως λένε οι experts είναι το superfood που θρέφει σε βάθος και πρέπει να πάρει μία από τις πρώτες θέσεις στο νεσεσέρ σας. Η βιταμίνη Ε που περιέχει μειώνει τους πόρους και καταπραΰνει τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Επίσης, χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση λειαίνει τα σημάδια, ουλές καθώς και το έκζεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @a.n.i.a.beauty στις 5 Ιούν, 2020 στις 5:37 πμ PDT

Φυσικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως το έλαιο δεν είναι προϊόν ενυδάτωσης αλλά συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα. Αυτό σημαίνει πως αμέσως μετά την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας απλώνετε μικρή ποσότητα argan oil σε όλο το πρόσωπο κάνοντας απαλό μασάζ.

Χάρη στην ανάλαφρη υφή του απορροφάται εύκολα αφήνοντας ένα φυσικό, λαμπερό εφέ. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να επισκεφτείτε το πιο κοντινό σας φαρμακείο και να αποκτήσετε το μυστικό σας όπλο ομορφιάς και λάμψης.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα lip gloss ever -Γιατί το Καλοκαίρι θέλει λάμψη!

DIY: Τα χτενίσματα που θα υιοθετήσετε το τριήμερο που έρχεται είναι τέλεια (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα