Angelina Jolie: Αυτή είναι η σημαντικότερη συμβουλή που δίνει στις κόρες της!

Η Angelina Jolie έγραψε δοκίμιο για το περιοδικό Elle και μεταξύ άλλων αναφέρεται σε αυτό στις γυναίκες και τα δικαιώματα τους, αλλά και στα παιδιά της.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στα δικαιώματα των γυναικών, τόνισε: «Εξαιτίας της δουλειάς μου ταξιδεύω συχνά σε χώρες όπου ξέρω ότι αν ζούσα εκεί, οι πεποιθήσεις μου και οι πράξεις μου θα μπορούσαν να με οδηγήσουν στη φυλακή ή να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή μου. Οι γυναίκες που υπερασπίζονται

τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι φυλακισμένες για τις πολιτικές τους απόψεις ή για την υπεράσπιση των ίδιων ή των άλλων, με θάρρος που δύσκολα μπορώ να φανταστώ».

Μάλιστα, έγραψε πως οι γυναίκες που επαναστατούν για τα δικαιώματα τους, χαρακτηρίζονται ως «κακές». «Οι “κακές γυναίκες” είναι απλώς γυναίκες που έχουν κουραστεί από την αδικία και την κακοποίηση. Οι γυναίκες που αρνούνται να ακολουθήσουν κανόνες και κώδικες, που δεν πιστεύουν ότι είναι καλύτερες για τον εαυτό τους ή τις οικογένειές τους. Οι γυναίκες που δεν παραιτούνται από τη φωνή και τα δικαιώματά τους, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους ή της φυλάκισης ή απόρριψης από τις οικογένειες και τις κοινότητες τους».

Τέλος, αναφερόμενη στις κόρες της αποκάλυψε τη σημαντικότερη συμβουλή που τους δίνει: «Συχνά λέω στις κόρες μου ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν είναι να αναπτύξουν το μυαλό τους. Μπορείτε πάντα να φοράτε ένα όμορφο φόρεμα, αλλά δεν έχει σημασία τι φοράτε, αν το μυαλό σας δεν είναι δυνατό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό -ίσως και μαγευτικό- παρά μια γυναίκα με ανεξάρτητη βούληση και δικές της απόψεις».

Διαβάστε ακόμη:

Η απίθανη ατάκα της Κατερίνας Ζαρίφη για τις εγκυμοσύνες της Ελένης Μενεγάκη! 

Η Ιωάννα Παππά πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! – ΦΩΤΟ 

Cameron Diaz: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η απουσία από τη μεγάλη οθόνη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα