Dolce vita για Καλημέρη και Κοντοβά

16:46 7/8/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZDolce vita για Καλημέρη και ΚοντοβάΤετάρτη, Αύγουστος 7, 2019 - 16:46

❱❱ Οι... easy riders Καλημέρης - Κοντοβά, που συνεχίζουν το road trip τους στην Ευρώπη, μαγεύτηκαν από τις ομορφιές της Ιταλίας

Easy and very much in love riders! Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά φέτος το καλοκαίρι

αποφάσισαν να κάνουν διαφορετικές διακοπές. Οπως γράψαμε σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», τόλμησαν ένα μίνι road trip στην Ευρώπη με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού του ισχυρού άνδρα των media

Ο τελευταίος ακούγεται έντονα ότι μετά το φευγιό του από το Open θα αναλάβει δράση στην ΕΡΤ από τη νέα σεζόν. Μέχρι τότε, λοιπόν, απολαμβάνει το ταξίδι του με τη Χριστίνα. Ενας από τους πρώτους σταθμούς του ζευγαριού ήταν η γειτονική Ιταλία. Εκεί επισκέφθηκαν πολλές πόλεις. Πίζα, Φλωρεντία, Σιένα, Λίμνη Κόμο ήταν μερικές από από αυτές.

Με ατελείωτες επιλογές διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης, ο Τζώνη και η Χριστίνα έκαναν τις βόλτες τους, θαύμασαν αξιοθέατα, απόλαυσαν τα περιβόητα κρασιά της Τοσκάνης και φυσικά το διάσημο ανά τον κόσμο και αγαπημένο σε όλους χειροποίητο ιταλικό παγωτό.

Ως ενεργοί χρήστες του Ιnstagram και οι δύο, δεν άφησαν τους χιλιάδες followers τους χωρίς φωτογραφίες και μοναδικά στιγμιότυπα από το καλοκαιρινό τους ταξίδι. Και είναι πολλές. Σε μία από αυτές ο Καλημέρης ποζάρει (κλασικά) «σπρώχνοντας» τον στραβό Πύργο της Πίζας και γράφει στη λεζάντα με αυτοσαρκασμό: «στερεότυπο».

Η σχεδιάστρια μόδας, πάλι, έκανε το ίδιο, αλλά φαίνεται να μαγεύτηκε περισσότερο από τη Φλωρεντία, αφού εκεί οι αναρτήσεις της έπεσαν... βροχή! «Δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε τη Φλωρεντία» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα μίας από τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα