Alexa Chung: Η πιο γνωστή fashionista μας δείχνει τα ρούχα που σχεδίασε και θα πάθεις πλάκα!

Η Alexa Chung είναι σίγουρα μια πολυτάνταντη γυναίκα καθώς ασχολείται με πολλά πράγματα συνεχώς και ό,τι κάνει το κάνει πολύ καλά. Είναι Fashion Editor, Στιλίστρια, Σχεδιάστρια και πολλά ακόμη! Το στιλ της είναι ιδιαίτερο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει γίνει τόσο γνωστή παγκοσμίως. Η ίδια έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά με ρούχα τα τελευταία χρόνια και πριν λίγες ώρες μας έδειξε τη νέα της κολεξιόν

στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Η σχεδιάστρια δημιουργεί ρούχα σαν αυτά που φοράει και η ίδια και της αρέσουν οι απλές επιλογές και τα ready-to-wear κομμάτια χωρίς πολλές υπερβολές. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ρούχα της έχουν μεγάλη επιτυχία.

© Neil Mockford / Jamie McCarthy / Roy Rochlin / Getty Images / Ideal Image

Δες την υπέροχη συλλογή της.

Η Alexa δημιουργεί μίνι φορέματα και φούστες σε άνετες γραμμές που θα τα φορέσεις εύκολα σε πάρτι, στη δουλειά σου αλλά και σε βόλτες.

Τα layerings που κάνει είναι τόσο English inspired που μας ξετρελένουν.

Tip! Συνδύασε κι εσύ το ζιβάγκο σου με ένα πουλόβερ και φούστα σε παρόμοιους τόνους και ολοκλήρωσε το look σου με καλτσάκια και oxford shoes.

To πουά με το καρό σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις είναι ριψοκίνδυνος συνδυασμός αλλά όπως τα ταιριάζει η Alexa μας αρέσουν πολύ!

Τόσο στα παντελόνια της συλλογής όσο και στα φορέματα η Alexa επιλέγει ένα μήκος που φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Διαβάστε ακόμα: 5 λεπτομέρειες στο ντύσιμό μας που πρέπει να προσέξουμε αυτόν τον χειμώνα!- Δες τα tricks που σου προτείνουμε και αναβάθμισε το στιλ σου!

Julie Sarinana: Η πιο boho instagrammer μας δείχνει 5 tricks για τα πιο ωραία outfits- Δώσε μια διαφορετική πινελιά στην εμφάνισή σου

H Miley Cyrus στο show του Marc Jacobs: Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της!- Δες πώς εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια στο show του σχεδιαστή

Keywords
Τυχαία Θέματα