Adele: Αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Rich Paul -Πότε θα γίνει ο γάμος τους

Η Adele είναι full in love με τον Rich Paul μετά το διαζύγιό της με τον Simon Konecki και, σύμφωνα με την ίδια, έχει «εμμονή» μαζί του.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η πασίγνωστη τραγουδίστρια με την κρυστάλλινη φωνή, έκανε το επόμενη βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail,

η 34χρονη star αρραβωνιάστηκε με τον 41χρονο μάνατζερ επιτυχημένων παικτών του NBΑ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, επίσης, το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς.

Οι φήμες ότι η Adele και ο Rich Paul αρραβωνιάστηκαν κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, όταν η τραγουδίστρια εθεάθη να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στην τελετή των Grammy.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας.

Θέλω να τα καταφέρω. Δεν είμαι παντρεμένη, είμαι απλά ερωτευμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι παντρεμένη», είχε εξομολογηθεί η Adele στο περιοδικό Elle για τον Rich Paul.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)


Η Adele και ο Rich Paul ήταν για χρόνια δυο πολύ καλοί φίλοι, αλλά στην πορεία απέκτησε ο ένας για τον άλλον διαφορετικού είδους συναισθήματα, κάνοντας μάλιστα την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι τον Ιούλιο του 2021 σε έναν αγώνα των τελικών του NBA. Από τότε, οι δυο τους είναι αχώριστοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Αξίζει μάλιστα να σημείωθεί ότι εκείνος έχει τρία δικά του παιδιά, ενώ εκείνη και ο Simon Konecki μοιράζονται τον 8χρονο Angelo, ο οποίος έχει εμμονή με την Billie Eilish.

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου;

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Καθαρά Δευτέρα στην Πάτμο με τον γιο τους -Οι τρυφερές φωτογραφίες

Γωγώ Φαρμάκη: Συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας της -«Μπήκα για επέμβαση και ακολουθώ μια φαρμακευτική αγωγή»

Keywords
Τυχαία Θέματα