9+1 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

Aυτό το weekend πιστεύω θα αδειάσει η Αθήνα και σε λίγες ώρες πολλοί από εμάς θα είμαστε σε καλοκαιρινό mood και θα φτιάχνουμε βαλίτσες!

Τα προϊόντα ομορφιάς, καλλυντικά και skincare προϊόντα είναι πάντα εφιάλτης για το τι θα πρωτοκουβαλήσεις μαζί σου για να νιώθεις ασφάλεια! Όπως έχω ξαναγράψει ειδικά εάν πας για ολιγοήμερες διακοπές τα travel size

προϊόντα θα σου λύσουν τα χέρια.

Για να σε βοηθήσω σου γράφω για όλα εκείνα τα necessities που πρέπει να έχεις μαζί σου οπωσδήποτε για να μην τα ξεχάσεις! Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου και εάν θα “φορτώσεις” στο νεσεσέρ σου περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ ή φροντίδας προσώπου!

Ποια είναι λοιπόν τα must haves beauty products στο νεσεσέρ των διακοπών;

#1.SKIN CEUTICALS – SHEER MINERAL UV DEFENSE SPF 50

Ματ αντηλιακό προσώπου με 100% φυσικά φίλτρα. Προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB, λεπτόρρευστο και διαφανές για εξαιρετική εφαρμογή.

#2.Vichy Capital Soleil – Αντηλιακό Νερό Water Spray SPF50

Αντηλιακό νερό υψηλής προστασίας από τον ήλιο για λαμπερό μαύρισμα με βήτα καροτίνη και ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy. Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα.

#3.ATHONITES MULTICARE BALM – Ενισχυμένο Βάλσαμο Θρέψης Και Επανόρθωσης

Το βάλσαμο MULTICARE BALM για πρόσωπο και σώμα, προσφέρει βαθιά θρέψη χάρη στην πλούσια σε αθωνικά βότανα σύνθεσή του. Πρόκειται για ένα βιολογικό, θαυματουργό βάλσαμο άμεσης φροντίδας με πολλαπλή ευεργετική δράση στην υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας, με μοναδική ικανότητά να επανορθώνει και να προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό. Είναι φυσικά αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο κανέλας.

#4.CAUDALIE – SOLEIL DES VIGNES OIL ELIXIR

Θρεπτικό έλαιο για το σώμα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποκαλύπτει μια όμορφη άμεση λάμψη. Κατάλληλο και για ραγάδες.

#5.KORRES – Αφρόλουτρο ΚΥΜΑ

Ο αλμυρός αέρας πάνω στο πλοίο στην πρώτη απόδραση από την πόλη.

#6.ALOE PLUS COLORS – After Sun Sorbet

Η βιολογική αλόη και ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ εκχυλισμάτων καλέντουλας, χαμομηλιού, μέντας και αγγουριού, φροντίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σας.

Απορροφάται γρήγορα και περιποιείται την επιδερμίδα, μετά από έντονη ξηρότητα, ερυθρότητα ή εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

#7.ORIFLAME – Kρέμα Ματιών Wrinkle Smooth Novage+

Ισχυρή πολυδραστική αντιγηραντική κρέμα ματιών, η οποία αντιμετωπίζει τις γραμμές και τις ρυτίδες και μειώνει τα ορατά σημάδια κόπωσης αναζωογονώντας άμεσα τα κουρασμένα μάτια.

#8.ILIA – Multi-Stick

Ένα βραβευμένο προϊόν δύο σε ένα για τα μάγουλα και τα χείλη, το οποίο προσφέρει μια ενυδατική πινελιά χρώματος για υγιή όψη ενώ βρίσκεστε σε κίνηση.

#9.L’Oréal Paris – Telescopic

Διαθέτει το πατενταρισμένο εύκαμπτο βουρτσάκι Precision Brush, χάρη στο οποίο κάθε μία βλεφαρίδα τονίζεται από τη ρίζα έως την άκρη. Διαχωρίζει με ακρίβεια τις βλεφαρίδες και τις επιμηκύνει αισθητά χωρίς να δημιουργεί αντιαισθητικούς σβόλους.

#10.Maybelline – Instant Anti Age Eraser

Ο υγρός διορθωτής Maybelline Age Rewind καλύπτει αποτελεσματικά τους κύκλους κάτω από τα μάτια και φωτίζει ορατά την περιοχή των ματιών.

Φυσικά μην ξεχάσεις το άρωμά σου που είναι και η προσωπική σου σφραγίδα!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Paris Fashion Week FW23-24: Τα hairstyles που προτίμησαν τα fashion girls

Keywords
Τυχαία Θέματα