Ο Στάθης Σχίζας παραδέχεται: «Μετάνιωσα που πήγα στο “Survivor All Star”

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται, στη συμμετοχή στο «Survivor All Star», την οποία έχει μετανιώσει, στην κόρη του αλλά και στην προσωπική ζωή του.

Παράλληλα, ο νικητής του περσινού κύκλου του reality επιβίωσης αποκάλυψε ποιος θέλει να κατακτήσει το έπαθλο φέτος, ενώ μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνον.

«Δεν

νομίζω ότι είμαστε κάτι wow όσοι πήγαμε στο Survivor, δεν είμαστε super ήρωες, ένα τοστ κυνηγούσαμε. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο πάνελ. Δεν θα μου ταίριαζε κάτι τηλεοπτικό. Έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις, αλλά δεν είναι για εμένα. Ετοιμάζουμε κάτι τηλεοπτικό που μου ταιριάζει και αφορά παιδιά. Σχετίζεται με ντοκιμαντέρ. Μακάρι να γίνει», ήταν τα πρώτα λόγια του Στάθη Σχίζα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σχιζας Σταθης (@schizas_stathis)

Ο Στάθης Σχίζας μιλάει για τη συμμετοχή του στο «Survivor All Star»

Όταν ο Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε για το «Survivor All Star» αλλά και για το ποιος θα ήθελε να στεφθεί νικητής, ο ίδιος απάντησε τον Νίκο Μπάρτζη. Ειδικότερα, είπε:

«Είμαι πολύ περήφανος για την πρώτη μου συμμετοχή στο Survivor, τη δεύτερη τη μετάνιωσα. Ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι φέτος, τελείως εκτός από τη δική μου φιλοσοφία και ιδεολογία και γι’ αυτό έφυγα. Πέρυσι ήμασταν εκκλησία σε σύγκριση με φέτος. Θέλω να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης. Δεν θα πήγαινα στο “I’m celebrity. Έχω κλείσει με τον Άγιο Δομίνικο, ούτε για διακοπές εκεί».

Ακόμα, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε ότι κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα σχόλια που τον έχουν ενοχλήσει: «Με έχουν ενοχλήσει 1 εκατομμύριο φορές πράγματα που λέγονται για εμένα, αλλά έτσι είναι η δημοσιότητα. Δέχεσαι και τα καλά και τα κακά. Το διαχειρίζομαι με ψυχραιμία. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί έγραψαν κάτι που ήταν ψέμα. Ήταν χοντρό και διορθώθηκε. Ζήτησαν συγγνώμη οι άνθρωποι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σχιζας Σταθης (@schizas_stathis)

Ο Στάθης Σχίζας για τη σχέση με την 9,5 έτους κόρη του

«Η κόρη μου είναι 9,5 χρονών και έχουμε επικοινωνία, είμαστε φίλοι. Η κόρη μου θέλω να ανοίγεται μέχρι ενός σημείου. Στα πρώτα φλερτ της κόρης μου, πιστεύω θα αισθανθώ περίεργα. Καμιά φορά οι μπαμπάδες δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας για την κόρη του.

Σχετικά με την προσωπική ζωή, ο επιχειρηματίας ανέφερε πως… δεν υπάρχει: «Δεν έχω προσωπική ζωή, ασχολούμαι μόνο με το παιδί, τη δουλειά, τη γυμναστική και τους φίλους μου. Αν έρθει κάτι στη ζωή μου, θα έρθει. Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα