Μαρία Μπέη: «Βγαίνοντας από το MasterChef 4 είδα πράγματα σε μένα που δεν μου άρεσαν»

Η Μαρία Μπέη φέτος μπήκε για δεύτερη φορά στο MasterChef και κατάφερε να στεφθεί νικήτρια, μετά από πολύ σκληρή δουλειά, κόπο, επιμονή και υπομονή. Η ταλαντούχα σεφ δεν έκρυψε τη χαρά της και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» και μίλησε για την εμπειρία της.

Η Μαρία Μπέη ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δούλεψε πολύ με τον εαυτό της μετά την πρώτη συμμετοχή στο παιχνίδι, καθώς είδε πράγματα που δεν

της άρεσαν. Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο, η οποία μετράει περίπου τρία χρόνια.

«Μου έστελναν μηνύματα κορίτσια, επειδή είχα μιλήσει πάρα πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι ότι έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και κόμπλεξ με διάφορα πράγματα πάνω μου. Πιστεύω ότι δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πολύ όμορφο να το λες αυτό ανοιχτά στην τηλεόραση, γιατί δίνεις δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Μπέη.

Η Μαρία Μπέη εξομολογείται ότι δούλεψε πολύ με τον εαυτό της για να βελτιώσει ό,τι δεν της άρεσε στον χαρακτήρα της

Μιλώντας για την απόφασή της να δουλέψει με τον εαυτό της και να αλλάξει πράγματα του χαρακτήρα της που δεν της άρεσαν, η ίδια υποστήριξε: «Βγαίνοντας από το MasterChef 4 είδα πράγματα σε μένα που δεν μου άρεσαν και γι’ αυτό δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Για μένα δεν είναι σημαντικό να είσαι μόνο καλός στη δουλειά σου αλλά και καλός άνθρωπος».

Από τη συζήτηση δεν έλειψε και ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος, με τη Μαρία Μπέη να δηλώνει: «Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής, ο Δημήτρης μου έδωσε τον χώρο μου τη στιγμή της νίκης. Δεν με βλέπει ανταγωνιστικά και εάν στηρίζουμε ο ένας τον άλλο θα φτάσουμε μαζί πολύ ψηλά. Στη δουλειά ο Δημήτρης είναι τα χέρια κι εγώ το μυαλό, έτσι θα συνεχίσουμε».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα