9 συμβουλές για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης

Συνήθως στο δέρμα του προσώπου μας, αρχίζουμε να παρατηρούμε τα σημάδια των χρόνων που περνούν. Το γερασμένο δέρμα στεγνώνει, λεπταίνει και χάνει μέρος της ελαστικότητάς του. Τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούσατε στα 20, τα 30 ή τα 40 σας δεν αποφέρουν τα ίδια αποτελέσματα σήμερα. Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας να καθυστερήσει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

*Η έκθεση στον ήλιο γερνάει πρόωρα το δέρμα και συμβάλλει στη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ένα από τα καλύτερα προϊόντα

προστασίας του δέρματος που μπορείτε να εφαρμόσετε είναι ένα αντηλιακό με SPF 30 και άνω με προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB. Η αντηλιακή σειρά SkinCeuticals παρέχει προστασία ευρέος φάσματος και δράση ενάντια στη φωτογήρανση. Διαθέτει προηγμένα φίλτρα που προστατεύουν την επιδερμίδα από την εμφάνιση πρόωρων σημαδιών γήρανσης. Περιέχει διαφανές οξείδιο του ψευδαργύρου Z-COTE®, με αποτέλεσμα το δέρμα να προστατεύεται απ’ όλο το φάσμα των βλαβερών ακτινών UV, τον ήλιο και τη φωτογήρανση.

*Ένας άλλος παράγοντας που προκαλεί γήρανση της επιδερμίδας σας, είναι το ρυπογόνο περιβάλλον. Οι αντιοξειδωτικοί οροί SkinCeuticals με βιταμίνη C, προστατεύουν το δέρμα από τη γήρανση που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες. Επιπλέον, προστατεύουν από φθορές και ενισχύουν την ανάπλαση του δέρματος που μειώνει τα σημάδια της γήρανσης. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι αντιοξειδωτικοί οροί SkinCeuticals, παρέχουν βιολογική προστασία στο δέρμα, αλλά και ορατά αποτελέσματα πρόληψης της γήρανσης.

*Ένα γρήγορο ντους πέντε λεπτών με χλιαρό νερό θα ενυδατώσει το δέρμα σας. Η παραμονή για περισσότερο χρόνο θ’ απομακρύνει την υγρασία, ενώ το πολύ ζεστό νερό θ’ αφαιρέσει τα φυσικά έλαια από το δέρμα σας.

*Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό που είναι απαλλαγμένο από έντονα αρώματα και αλκοόλ που στεγνώνουν το δέρμα.

*Εφαρμόστε μία ενυδατική κρέμα στο σώμα και στο πρόσωπό σας αμέσως μετά το ντους σας, για να σφραγίσει την υγρασία στο δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα προσώπου σχεδιασμένη για τον τύπο της επιδερμίδας σας (ξηρή/λιπαρή/κανονική/μικτή).

*Το κάπνισμα προκαλεί πολλές ασθένειες, μειώνει τη ροή του αίματος και ζαρώνει πρόωρα το δέρμα.

*Τρώτε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, άπαχα κρέατα, γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, και πίνετε 8 ποτήρια νερό/ημέρα.

*Το άγχος στη ζωή σας, προκαλεί οξειδωτικό στρες, το οποίο συνδέεται με φλεγμονή, κυτταρική βλάβη και καρκίνο του δέρματος.

*Κινηθείτε περισσότερο για ν’ αυξήσετε την αντοχή σας, να βελτιώσετε την υγεία του εγκεφάλου και την ισορροπία σας.

Εάν έχουν εμφανιστεί κάποια από τα παρακάτω σημάδια γήρανσης:
-Ακμή
-Ρυτίδες
-Πανάδες
-Δυσχρωμίες
-Ερυθρότητα
-Λιπαρότητα
-Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια
-Απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας της επιδερμίδας

υπάρχουν στοχευμένες θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν. Τα διορθωτικά προϊόντα της SkinCeuticals:

-κρέμες αντιγήρανσης
-κρέμες ανάπλασης
–κρέμα σύσφιξης προσώπου
-αντιρυτιδικές κρέμες,
-serum για τις δυσχρωμίες,
-serum για την ακμή
-serum αντιγήρανσης
-gel σιλικόνης για ουλές,
-κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους,
-κρέμα για πανάδες
–κρέμα σύσφιξης, κλπ

συνδυάζουν ενεργά διορθωτικά συστατικά για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση και προστασία του δέρματος, αλλά και για να προσφέρουν μια πιο υγιή, νεανική εμφάνιση.

Τα δραστικά συστατικά των συνθέσεών της SkinCeuticals και οι προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, διορθώνουν τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, την ακμή και πολλά άλλα σημάδια γήρανσης.

Μια ματιά ακόμα: 3 beauty hacks για τις πιο τέλειες και πυκνές βλεφαρίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα