Αναστασία Τσιλιμπίου: «Ήταν άσχημα και χυδαία τα σχόλια που έκαναν για μένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα το πρωί (27/12) η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μέσα σ’ όλα, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχόλια που έγιναν για εκείνη, όταν βρέθηκε στο Rouk Zouk και δεν θυμόταν πως παρουσιάστρια της εκπομπής «Μπράβο» ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της και στη σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος, «Αυτή η νύχτα μένει».

«Τώρα ξεκινάει να ξετυλίγεται ο χαρακτήρας μου στη σειρά. Βρίσκω την ισορροπία στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου. Μου αρέσει να μοιράζομαι φωτογραφίες με τη σχέση μου.

Ο σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Δεν αντιμετώπισα δυσκολίες όταν ασχολήθηκα μικρή με την υποκριτική», είπε αρχικά.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή την Ρούλα Κορομηλά και το παιχνίδι που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι «πήγα στο Ρουκ Ζουκ και δεν θυμόμουν την παρουσιάστρια του “Μπράβο”. Το ήξερα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε και είπα “τι μου λες; Είμαι 24”. Και ο κόσμος έγραψε τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πως ήταν μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη όταν κέρδισε δώρο στο J2US

Γιώργος Δασκαλάκης: Τα νέα για την μάχη του με τον καρκίνο -«Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος»

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της -Δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα