9 πράγματα που θα κάνει για εσένα αν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου

Μπορεί να σου είναι δύσκολο να καταλάβεις αν ένας άντρας είναι ή όχι ερωτευμένος μαζί σου αλλά παρατηρώντας προσεκτικά κάποια σημάδια μπορείς να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα για εκείνον και για τη σχέση σας. Αν ο καλός σου κάνει κάτι από τα παρακάτω σημαίνει πως η σχέση σας βαδίζει στο σωστό δρόμο.

#1. Βρίσκει χρόνο για εσένα σε συχνή βάση; Τότε σίγουρα αισθάνεται όμορφα για εσένα γιατί αν δεν ίσχυε αυτό θα προσπαθούσε να σε αποφεύγει!

#2. Σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και προστατευμένη; Τότε μείνε δίπλα

του και απόλαυσε την ασφάλεια που σου προσφέρει ο συγκεκριμένος άντρας.

#3. Κρατάει πάντα τις υποσχέσεις που σου δίνει; Τότε σίγουρα νοιάζεται για τα συναισθήματά σου και δεν θέλει να σε απογοητεύει.

#4. Έχεις ήδη γνωρίσει την οικογένεια και τους φίλους του; Αυτός ο άντρας δείχνει πως δεν ντρέπεται για εσένα και θέλει όλοι να ξέρουν πως είσατε μαζί.

#5. Απολαμβάνει ακόμα και τα πιο τρελά στοιχεία του χαρακτήρα σου; Είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον άνθρωπο που δεν προσπαθεί συνέχεια να σε αλλάξει.

#6. Προσπαθεί να σε κατανοήσει ακόμα και όταν σε πιάνει η υστερία; Τότε σίγουρα έχεις δίπλα σου ένα κελεπούρι!

#7. Υποστηρίζει τα όνειρά σου και θέλει να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου; Τότε σίγουρα σε αγαπάει, σε εκτιμάει και είναι ο άνθρωπός σου.

#8. Δέχεται τις απόψεις σου και τον νοιάζει η γνώμη σου; Αυτό το κριτήριο είναι πολύ σημαντικό και δείχνει πόσο ψηλά σε έχει στο μυαλό του.

#9. Σου φέρεται πάντα σαν να είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του; Να είσαι σίγουρη πως αυτός ο άνθρωπος είναι μοναδικός και καλά θα κάνεις να μην τον χάσεις από το πλευρό σου.

Διαβάστε ακόμα: 6 πράγματα που κάθε ζευγάρι μπορεί να κάνει για να σώσει τη σχέση του

5 λόγοι που είσαι θυμωμένη με τον πρώην σύντροφό σου παρόλο που εσύ τον χώρισες

ΑΥΤΟΙ είναι οι 3 βασικοί λόγοι που οι άντρες δεν ερωτεύονται τόσο εύκολα πια…

Keywords
Τυχαία Θέματα