8 συνδυασμοί με oversized πουλόβερ που πρέπει να δοκιμάσεις!

Το πουλόβερ είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της φθινοπωρινής και χειμερινής μας γκαρνταρόμπας και σήμερα σου έχω ετοιμάσει μια σειρά από looks από γυναίκες που έχουν στιλ και δοκιμάζουν διάφορους στιλιστικούς συνδυασμούς. Λοιπόν, ποιο από τα παρακάτω είναι το αγαπημένο σου;

#1. Η slip skirt που φορέσαμε πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι παραμένει στην ντουλάπα μας και φέτος τη συνδυάζουμε με oversized πουλοβεράκια στην ίδια ή σε διαφορετική απόχρωση.

#2. Το one color

trend συνεχίζει να μας απασχολεί και μας αρέσει να φοράμε το πουλόβερ μας με φούστα, σορτς ή παντελόνι σε παρόμοιους τόνους.

#3. Τα bold χρώματα, όπως είναι το πορτοκαλί, το πράσινο και το κίτρινο κυριαρχούν και αυτή τη σεζόν και θα τα συνδυάσεις εύκολα με φούστες και παντελόνια σε bold ή γήινους τόνους.

#4. Δοκίμασε να φορέσεις μια στενή μίντι φούστα με ένα πιο φαρδύ πουλοβεράκι και το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρη, θα σου αρέσει πολύ.

#5. Επίλεξε παλ τόνους για τις πιο καθημερινές και casual εμφανίσεις σου. Το χρώμα της μέντας, το παλ κίτρινο, το λιλά αλλά και το baby pink και baby blue, είναι αποχρώσεις που λατρεύουμε αυτόν τον χειμώνα.

#6. Ένα χρώμα που επίσης πρωταγωνιστεί στην ντουλάπα μας φέτος είναι το γκρι σε όλες του τις αποχρώσεις. Συνδύασέ το με δερμάτινα παντελόνια και μπερέδες για ένα κομψό everyday look.

#7. Tα μεγάλα μανίκια που είναι ιδιαίτερα φαρδιά δίνουν στιλ στα πουλόβερ μας και τα προτιμάμε αυτή τη σεζόν. Θα τα φορέσεις με τζιν, με παντελόνια γραφείου αλλά και με τις φούστες σου ή πάνω από φορέματα.

#8. Η Negin Mirsalehi φοράει το crop πουλοβεράκι της με πουκάμισο και μπερέ και το look της μας αρέσει πολύ.

Διαβάστε ακόμα: O πιο stylish τρόπος για να φορέσεις το καλοκαιρινό muscle t-shirt…όλο το Φθινόπωρο! (VIDEO)

H Negin Mirsalehi μας δείχνει τα αγαπημένα της καπέλα και αξεσουάρ για αυτή την εποχή!

Φόρεσε το δερμάτινο κολάν σου με αυτούς τους 7 τρόπους και κέρδισε όλα τα βλέμματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα