Το μανικιoύρ που υιοθέτησε η Kim Kardashian στα γενέθλιά της ήταν κομψό και minimal!

H Kim Kardashian στις 21 Οκτωβρίου έγινε 40 χρόνων και όπως καταλαβαίνετε το γιόρτασε όπως αρμόζει σε μια τέτοια σημαντική ημέρα.

Η αδερφή και η μητέρα της διοργάνωσαν ένα υπέροχο surprise party στο σπίτι της και μάλιστα πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή αφού τόσο η τούρτα όσο και η διακόσμηση ήταν ίδια με εκείνα των 16ων γενεθλίων της. Στο πλάι της βρέθηκαν, εκτός από την οικογένεια της και μερικοί, στενοί φίλοι.

Η Kim

ήταν, όπως πάντα, super εντυπωσιακή. Μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφίες της από την ξεχωριστή αυτή ημέρα στις οποίες φαίνεται να σβήνει τα κεράκια φορώντας ένα mini, χρυσό φόρεμα και τα μαλλιά της με ανάλαφρους κυματισμούς. Το μανικιούρ της από την άλλη ήταν minimal και σοφιστικέ.

Και πιο συγκεκριμένα, υιοθέτησε ένα κλασικό french manicure ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μία ακόμη λεπτομέρεια που μας έκανε εντύπωση ήταν το μήκος στα νύχια της που ήταν μεσαίο που σημαίνει πως άφησε για λίγο στην άκρη τα υπερβολικά μακριά, τεχνητά νύχια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 23 Οκτ, 2020 στις 8:55 πμ PDT

Λέτε να θέλει τώρα που πάτησε τα 40 να αποκτήσει ένα διαφορετικό look; Θα το δούμε σύντομα, μιας και η Kim φροντίζει να μοιράζεται όλες τις καθημερινές στιγμές της με τα εκατομμύρια followers της στα social media.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ο make up artist της Elsa Hosk σας προτείνει να αποκτήσετε τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα eyeshadow looks σήμερα κιόλας!

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Anne Hathaway για τις ανάγκες του νέου της ρόλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα