8 λέξεις: Ο ΣΚΑΪ “ψαλίδισε” επεισόδια της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου μετά τη μεταγραφή στο Mega

Ο Ανδρέας Γεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας στα τέλη του Δεκέμβρη με το MEGA και από τη νέα χρονιά θα δούμε στον σταθμό τη νέα δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Δείτε ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωση του καναλιού!

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αυτή η ανακοίνωση έφερε σε ρήξη τις σχέσεις του ΣΚΑΪ και του Ανδρέα Γεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβολαίο του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι του Φαλήρου λήγει σε έξι μήνες, ωστόσο σύμφωνα με την δημοσιογράφο κάποιοι στον ΣΚΑΪ θέλησαν να τελειώσουν άμεσα τη συνεργασία του μαζί του, αλλά η ρήτρα ήταν μεγάλη. Από την πλευρά του Ανδρέα Γεωργίου, μάλιστα, ήταν δυσαρεστημένοι με τη μείωση της διάρκειας των επεισοδίων της σειράς «8 λέξεις» λόγω του Survivor.

Τελικά και οι δύο πλευρές έκαναν πίσω και το κανάλι αποφάσισε να κόψει τα επεισόδια της σειράς. Συγκεκριμένα τα μείωσε από 390 που ήταν συμφωνημένα σε 250 επεισόδια.

Τέλος, σημειώνεται ότι στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου και οι δύο θα παραμείνουν μόνο πίσω από τις κάμερες.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε περισσότερα:

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Είναι σκληρός ο ανταγωνισμός…»

Πρώην παίκτρια του «The Bachelor» αποκάλυψε ότι θα κάνει τηλεόραση – Δεν πάει το μυαλό σας για ποια πρόκειται!

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Keywords
Τυχαία Θέματα