Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Είναι σκληρός ο ανταγωνισμός…»

Μετά από 3,5 χρόνια απουσίας, η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση με μια εκπομπή γεμάτη… μεταμορφώσεις! Η γνωστή παρουσιάστρια είπε το “ναι” στον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του «Super Makeover».

Δείτε ΕΔΩ το trailer της εκπομπής!

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» συνάντησαν την παρουσιάστρια, η οποία μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Αρχικά, η Δούκισσα Νομικού

αναφέρθηκε στο στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή της, το οποίο είναι το ίδιο με εκείνο της εκπομπής «Όλα» που παρουσίαζε ο Θέμος Αναστασιάδης στον ΑΝΤ1 και στο οποίο συμμετείχε, γεγονός που της φέρνει στον νου όμορφες αναμνήσεις.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση. «Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα στο ενδιάμεσο και ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν κι εγώ και τα παιδιά μου. Μου έλειψε η τηλεόραση, την αγαπώ πάρα πολύ. Οι συνθήκες είναι κάπως περίεργες… Δε φανταζόμουν ότι με αυτές τις συνθήκες θα επέστρεφα αλλά δε μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το «Super Makeover» τόνισε πως «οι αλλαγές είναι πολύ εντυπωσιακές, το πριν και το μετά είναι δύο άνθρωποι διαφορετικοί», ενώ για την επιστροφή της στην τηλεόραση είπε πως «υπήρξαν άνθρωποι που με θυμόντουσαν και μου πρότειναν διάφορα πρότζεκτ, αλλά τώρα ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός».

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που είναι φέτος… σκληρός! «Είναι σκληρός σε όλες τις ζώνες. Σηκώνω μανίκια και είμαστε έτοιμοι. Είναι ωραίο που υπάρχουν πολλά πρότζεκτ στην τηλεόραση», κατέληξε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Πρώην παίκτρια του «The Bachelor» αποκάλυψε ότι θα κάνει τηλεόραση – Δεν πάει το μυαλό σας για ποια πρόκειται!

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Ζευγάρι στην τηλεόραση, ζευγάρι και στη ζωή;

Keywords
Τυχαία Θέματα