6 huge τάσεις που ανακαλύψαμε στο show του οίκου Versace στο Μιλάνο

Πριν λίγες ημέρες ο οίκος Versace παρουσίασε μια εκπληκτική νέα κολεξιόν στο show του στο Μιλάνο, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας. Η Jennifer Lopez έκλεψε όλα τα βλέμματα πάνω της φορώντας ένα παρόμοιο φόρεμα με εκίνο που είχε φορέσει στα βραβεία Grammy το 2002.

Εμείς ξεχωρίσαμε 6 ακόμα τάσεις που αναμένεται να γίνουν viral και σου

τις παραθέτουμε παρακάτω!

#1. Τhe new suit

Πέρυσι τα κοστούμια φορέθηκαν όσο κανένα άλλο ρούχο και φέτος έρχονται ανανεωμένα για να ανανεώσουν και τη δική μας εμφάνιση. Ο οίκος Versace προτείνει ιδιαίτερα κοψίματα, έντονους ώμους και ζώνες που δίνουν στιλ και άποψη στα blazer που θα φορέσουμε και φέτος.

#2. Belts over everything

Η επιστροφή της ζώνης ως αξεσουάρ είναι γεγονός και πλέον δεν τη φοράμε μόνο στα παντελόνια μας αλλά και πάνω από φορέματα, jackets και παλτό.

#3. Oversized leather

Τα δερμάτινα είδη έρχονται και πάλι στο προσκήνιο ειδικά από τη στιγμή που οι αληθινές γούνες έχουν αρχίσει (ευτυχώς) να εκλείπουν από τα shows των πιο γνωστών οίκων. Τα oversized jackets γίνονται must και μπορείς να τα βρεις και σε οικολογικά δέρματα.

#4. Back to 80’s

Η επιστροφή στη δεκαετία των 80’s και 90’s είναι γεγονός και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Φόρεσε ξανά τις βάτες σου, τόλμησε τα ψηλόμεσα τζιν σε συνδυασμό με dad sneakers και φόρα μεγάλα statement σκουλαρίκια.

#5. Jungle print

Σε μεγάλο μέρος της κολεξιόν του οίκου Versace είδαμε το jungle print να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό από μόνο του μας δείχνει πως αυτό το σχέδιο είναι must ειδικά όσο θα πλησιάζουμε προς την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020.

#6. Tie-dye

Το αγαπημένο μας σχέδιο των 00’s έρχεται στη μόδα ξανά και η Donatella Versace το υιοθετεί σε πολλά ρούχα της! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Διαβάστε ακόμα: 4 υπέροχα φθινοπωρινά καθημερινά looks που θα σε εμπνεύσουν…απεριόριστα! (VIDEO)- Μπορείς να τα δεις όλα εδώ και να τα υιοθετήσεις άμεσα!

H Meghan Markle έκανε νέα εμφάνιση με το μωρό της και αυτό είναι το look που υιοθέτησε- Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά.

Emmy Awards 2019: Η Kim Kardashian και η Kendall Jenner έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!- Ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα