Καλοκαίρι Yes: Εκτός εαυτού η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open -Τι συνέβη;

Χαμός έγινε το πρωί της Δευτέας 21/8 στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», όταν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος βγήκαν εκτός εαυτού με τον δήμαρχο Γορτυνίας, Ευστάθιο Κούλη, ο οποίος μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση για το έθιμο του «παραδοσιακού αλωνίσματος» που αναβιώνει εδώ και 20 χρόνια στο χωριό Βαλτεσινίκο Αρκαδίας.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως βίντεο που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης και αναπαριστούν άλογα να μαστιγώνονται μπροστά στο κοινό

προκάλεσαν οργή.

«Άκουσα την εισαγωγή σας και δραματοποιείτε την κατάσταση, για “αλογάκια” και “ανθρώπους που μαστιγώνουν”/ Μη χρησιμοποιείτε λάθος ορολογίες. Δεν είναι «αλογάκια», είναι άλογα καλοστεκούμενα και πολύ περιποιημένα από τους ιδιοκτήτες τους», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Γορτυνίας.

Ενώ μετά προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών όταν είμαι πως «είμαι γόνος αγροτικής οικογένειας, έχω χτυπήσει κι εγώ ζώα, με την έννοια ότι έχω αλωνίσει με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια τακτική. Μην παραποιείτε την αλήθεια, γιατί δεν έχετε τέτοια βιώματα».

Τότε, η Μαριάντα Πιερίδη του απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη: «Κάνετε λάθος! Έχουμε κι εμείς χωριά, έχουμε κι εμείς πατεράδες και παππούδες που αλώνιζαν με άλογα», με τον κύριο Κούλη να επιμένει πως δεν υπάρχει κανενός είδους κακοποίηση.

Με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος τόνισε πως «είναι σαν να μου λες ότι μας κοροϊδεύεις μέσα στα μάτια μας, αδερφέ! Δεν τρώμε κουτόχορτο, μη μας κοροϊδεύεις», γεγονός που έκανε τον δήμαρχο Γορτυνίας να κλείσει το τηλέφωνο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν: 

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Βίσση: Δεύτερη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μετά το sold out σε χρόνο – ρεκόρ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είναι αναγκαστικά πια σημείο αναφοράς για μένα»

Χάρης Ρώμας: «Θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά προτού εκδηλώσουν τα κόμπλεξ και τις παθογένειές τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα