5+1 φον ντε τεν με βάση το νερό κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες

Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή ταλαιπωρείστε αρκετά και αυτό γιατί όποια προϊόντα μακιγιάζ κι αν απλώνετε εξαφανίζονται σχεδόν αμέσως και παράλληλα οι γυαλάδες είναι μόνιμες και εκνευριστικές. Το πιθανότερο είναι να έχετε πάντα στην τσάντα σας τα ειδικά μαντηλάκια που την απορροφούν ή να απλώνετε αρκετή πούδρα με αποτέλεσμα το δέρμα να αποκτά cakey φινίρισμα που είναι κακόγουστο και υπερβολικό.

Οι ειδικοί επιμένουν ότι για να αντιμετωπίσετε δραστικά τη λιπαρότητα θα πρέπει αρχικά να χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα περιποίησης και στη συνέχεια το κατάλληλο φον ντε τεν. Αν η βάση που

θα επιλέξετε είναι κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδα σας τότε όλα θα πάνε καλά. Οι γυαλάδες θα μειωθούν και το μακιγιάζ σας θα παραμένει στη θέση του για ώρες.

Το καταλαβαίνουμε ότι σας αρέσει η φυσική λάμψη αλλά στη δική σας περίπτωση αν το φον ντε τεν σας είναι λαμπερό και ρευστό είναι πολύ πιθανό να αυξάνει τη λιπαρότητα κυρίως στη ζώνη Τ που είναι και η πιο ευαίσθητη. Η φόρμουλα που σας ταιριάζει είναι oil free και με βάση το νερό που ισορροπεί την παραγωγή των φυσικών ελαίων της επιδερμίδας.

Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα για εσάς.

Dior Forever 24h Wear Matte Foundation: Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα τέλειο φίλτρο του Instagram κλεισμένο σε ένα μπουκάλι. Προφέρει μέτρια κάλυψη και βελούδινο φινίρισμα.

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation: Το αγαπημένο προϊόν της Rihanna μειώνει τους πόρους και εξαφανίζει τις γυαλάδες χαρίζοντας τέλεια κάλυψη και δροσερή όψη.

Too Faced Born This Way Foundation: Μια φυσική φόρμουλα, εύκολη στην εφαρμογή και κατάλληλη για μέτρια έως υψηλή κάλυψη. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ και το νερό καρύδας που περιέχει χαρίζει έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15: Η έξτρα ενυδατική του σύνθεση και ο δείκτης προστασίας που περιέχει προσφέρουν μια φυσική λάμψη και ασφάλεια.

Make Up For Ever Face & Body Liquid Makeup Foundation: Ακολουθεί τη φιλοσοφία “your skin, but better” που σημαίνει ότι είναι διακριτικό και χαρίζει την όψη της τέλεια φυσικής επιδερμίδας. Καλύπτει τις ατέλειες χωρίς να βαραίνει.

L’Oreal Paris True Match Super-Blendable Makeup: Είναι κατάλληλο τόσο για κανονικές όσο και για λιπαρές επιδερμίδες. Απαλό σαν μετάξι χαρίζει απαλότητα, μειώνοντας την λιπαρότητα ενώ παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο δείκτη προστασίας που περιέχει.

Διαβάστε ακόμη:

To λάδι σώματος που λατρεύει η Rihanna επιστρέφει και επιβάλλεται να το αποκτήσετε

5 hair looks με πλεξούδες κατάλληλα για μεσαίου μήκους μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα