Προβλέψεις Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είστε σε αναμονή για μια συμφωνία που θα φέρει μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης στα επαγγελματικά σας, αλλά οι αναβολές σας έχουν κουράσει. Μπορεί οι καθυστερήσεις να διαρκέσουν λίγο ακόμα αλλά όλα θα πάνε καλά. Οικογενειακά κάποιες αγωνίες που είχατε διευθετούνται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Έξοδοι, συναντήσεις, σημαντικές γνωριμίες έχει το πρόγραμμα της ημέρας για πολλούς από εσάς που καλείστε να επιστρατεύσετε την κοινωνικότητα και τη γοητεία σας. Ένα παλιό αμόρε κάνει την επανεμφάνισή του μετά από καιρό και σας αναστατώνει. Αξίζει

να δώσετε δεύτερη ευκαιρία;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η σχέση σας με το άλλο μισό αναθερμαίνεται μετά από μια μάλλον φλατ περίοδο ανάμεσά σας, ενώ νιώθετε την ανάγκη να περάσετε πιο πολύ χρόνο με τον άνθρωπό σας. Μια ευχάριστη έκπληξη σας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ μια νέα επαγγελματική ευκαιρία σας βάζει στη διαδικασία να εξετάσετε μια καινούρια και πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική σχετικά με τα επόμενα βήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα για πολλούς από εσάς, φέρνοντας κάποιες ανατροπές τόσο στα δεδομένα σας όσο και στην καθημερινότητά σας. Δεν ερωτεύεστε συχνά, αλλά όταν συμβαίνει είναι έντονο και σας ωθεί να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μπορεί με τους φίλους σας να γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, όμως αν νιώσετε πως σας προδίδουν μπορεί να γίνετε πολύ σκληροί και απόλυτοι. Όμως, μην αφήσετε να κριθεί μια φιλία σας από λόγια που μπορεί να σας βάζουν τρίτα πρόσωπα. Με τους δικούς σας ανθρώπους μην αφήνετε να μπαίνουν άλλοι ανάμεσά σας, βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Στη δουλειά οι ρυθμοί σας είναι έντονοι και ιδιαίτερα απαιτητικοί, αλλά δεν παραπονιέστε, καθώς όλα αυτά που επιθυμούσατε έχουν πραγματοποιηθεί και η εξέλιξη ήρθε μετά από πολλή προσπάθεια που καταβάλλατε. Εκεί που πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες είναι η προσωπική σας ζωή που έχετε κάπως παραμελήσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν έχετε εντοπίσει κάτι που συμβαίνει λάθος στο χώρο της δουλειάς σας, δεν έχετε παρά να επέμβετε δυναμικά και να αναζητήσετε τρόπο να το διορθώσετε. Μη φοβηθείτε να έρθετε σε ρήξη εφόσον νιώθετε βέβαιοι πως έχετε δίκιο και έχετε ήδη οργανώσει στρατηγικά το επόμενο βήμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο και οι διαφωνίες με συνεργάτες είναι πιθανά στο μενού των ημερών. Μην κινηθείτε σπασμωδικά και πάνω σε νεύρα γιατί μπορεί να το μετανιώσετε. Στην προσωπική σας ζωή ίσως ο σύντροφός σας νιώθει λίγο παραμελημένος τελευταία γιατί έχετε πολλά στο κεφάλι σας. Όμως, μην ξεχνάτε να δείχνετε το ενδιαφέρον σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τον τελευταίο καιρό από όπου περνάτε ακούγονται επιφωνήματα θαυμασμού. Η γοητεία σας είναι έντονη και κερδίζει τις εντυπώσεις σ τις κοινωνικές σας εμφανίσεις, φέρνοντας και πολλές νέες γνωριμίες. Κάποιοι από εσάς θα δεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Δεν έχετε τίποτα χειρότερο από το να αμφισβητήσει κάποιος το δίκιο σας. Τότε είστε ικανοί να φέρετε τον κόσμο ανάποδα για να αποδείξετε τι πραγματικά συμβαίνει. Στα προσωπικά σας ένα νέο, ολόφρεσκο ανοιξιάτικο φλερτ σας αναστατώνει ευχάριστα. Ναι, είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οικονομικά τα δεδομένα σας βελτιώνονται πολύ σημαντικά και παίρνετε μια πολύ μεγάλη ανάσα ανακούφισης. Μπορεί η περίοδος να είναι πολύ απαιτητική στα εργασιακά σας, αλλά η όρεξη για δουλειά, το πείσμα να πετύχετε και η συνέπεια που δείχνετε στις υποχρεώσεις σας ανταμείβεται.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές σε σημαντικά πράγματα που περιμένετε εδώ και καιρό και συνέχεια μετατοπίζονται χρονιά σας έχουν κουράσει. Θα θέλατε πολύ να έχετε ένα μαγικό ραβδάκι για να εξαφανίσετε τα εμπόδια, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την υπομονή σας γιατί ίσως αποδειχθεί το «κάθε εμπόδιο για καλό».

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα