Αντιγράψτε το νέο look της Julia Roberts ακολουθώντας τις συμβουλές του προσωπικού της hairstylist

Η Julia Roberts έκοψε τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο bob. Σας έχουμε ενημερώσει ήδη και σας έχουμε πει επίσης ότι πολύ μας άρεσε. Η Roberts είχε πολλά χρόνια να κάνει δραματική αλλαγή στα μαλλιά της. Ήταν σταθερή στο “Pretty Woman” look της. Προφανώς όμως επηρεάστηκε κι εκείνη από την μεγάλη τάση που έχει κάνει τις celebrities του Hollywood να κόβουν τα μαλλιά τους καρέ.

Και

το αποφάσισε. Αρχικά το αποκάλυψε εκείνη ανεβάζοντας φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και στη συνέχεια ο προσωπικός της κομμωτής Serge Normant. Τα μαλλιά της είναι κομμένα ασύμμετρα, κυματιστά και μέχρι τους ώμους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serge Normant (@sergenormant) στις 14 Μάρ, 2019 στις 4:06 μμ PDT

Ο Normant βλέποντας τις αντιδράσεις των θαυμαστών της star αρχικά χάρηκε αφού είναι δική του δημιουργία και στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει κάποιες συμβουλές ώστε να αποκτήσετε το look της Roberts εύκολα και μόνες στο σπίτι.

Ακολουθείτε 3 εύκολα βήματα λοιπόν, απλά και εύκολα.

Βήμα 10: Αρχικά απλώνετε στα μαλλιά σας ένα texturising spray ή ένα κατάλληλο για κυματισμούς και μπούκλες που θα βοηθήσει την τρίχα να αποκτήσει πιο εύκολα τη συγκεκριμένη κλίση.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια θα χρειαστείτε το ειδικό σίδερο για μπούκλες. Το κρατάτε οριζόντια και τυλίγετε μία μία την τούφα σε αυτό αφήνοντας ελεύθερες τις άκρες. Για να αποκτήσετε τον συγκεκριμένο κυματισμό θα πρέπει να τυλίγετε την μία τούφα από μέσα προς τα έξω και την άλλη αντίθετα.

Βήμα 30: Σε κάθε τούφα που ολοκληρώνετε απλώνετε σπρέι φιξαρίσματος και την δουλεύετε με τα δάχτυλα ώστε να ανοίξει όσο εσείς θέλετε.

Καλό είναι να μην είστε υπερβολικές με τη χρήση των προϊόντων styling γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν θέλετε να κολλήσουν τα μαλλιά σας και να είναι άκαμπτα. Αντίθετα αυτό που επιθυμείτε είναι ελαστικότητα και απαλότητα. Καλό είναι λοιπόν να είναι κατάλληλα για μέτριο κράτημα και να περιέχουν ενυδατικούς και προστατευτικούς παράγοντες.

Μην παραλείψετε κανένα από το βήματα που προτείνει ο ειδικός αν θέλετε να πετύχετε το look αλλά και να αποκτήσουν τα μαλλιά σας έξτρα λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

To λάδι σώματος που λατρεύει η Rihanna επιστρέφει και επιβάλλεται να το αποκτήσετε

Ο brow expert της Kylie Jenner σας δείχνει πως θα αποκτήσετε μόνες τα τέλεια φρύδια (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα