5 τρόποι για να φορέσεις το κοστούμι λίγο πριν μπει η Άνοιξη- Το στιλ γνωστών Ελληνίδων

Το κοστούμι είναι ένα σύνολο κομψό, σικ και πολύ στιλάτο. Πάντα μας αρέσει να έχουμε ένα ωραίο καλοραμμένο κοστούμι στην ντουλάπα μας και γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν πώς επιλέγουν να το φοράνε αυτή τη σεζόν.

#1. H Aθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στα έντονα prints και τα επιλέγει ακόμα και στα κοστούμια της. Σε αυτό το στιγμιότυπο βλέπουμε την ηθοποιό να φοράει εμπριμέ σακάκι και παντελόνι που τα συνδυάζει με πουκάμισο σε διαφορετικό print και loafers.

View this post on Instagram

A post shared by Athina

(@athinao1konomakou)

#2. Η Έλενα Γαλύφα επιλέγει ένα μίνιμαλ μαύρο σακάκι που το συνδυάζει με ασορτί παντελόνι και ολοκληρώνει το σύνολο με καφέ clogs.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Galifa (@elenagalifa)

#3. Η Βίκυ Καγιά ποντάρει σε ένα πιο ανοιξιάτικο look και συγκεκριμένα φοράει το ανοιχτόχρωνο κοστούμι της με κόκκινο μαγιό και mules, υποδεικνύοντάς μας πώς θα μπορούσαμε να φορέσουμε το κοστούμι μας τη νέα σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

#4. Το μπλε ρουά είναι ένα χρώμα που σίγουρα αγαπάμε πολύ και θέλουμε να φοράμε τακτικά στην καθημερινότητά μας. Η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει κοστούμι σε μπλε ρουά τόνο και το ταιριάζει τέλεια με τα λευκά της sneakers.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

#5. H Bάσια Κωσταρά μας δείχνει την αξία ενός καλού μαύρου σατέν κοστουμιού. Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια επιλέγει ένα total black σύνολο που της πηγαίνει πολύ.

View this post on Instagram

A post shared by Βάσια Κωσταρά (@vassia_kostara)

Διαβάστε περισσότερα:

Δερμάτινο Crop Jacket: 5 τρόποι για να το φορέσεις- Η πιο γνωστή Tik Toker μας δείχνει τον τρόπο

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα