5 τρόποι για να αντιγράψεις την απίστευτα στυλάτη κουζίνα της Kris Jenner!

Δες πως μπορείς να αντιγράψεις την στιλάτη, άνετη, εύχρηστη και οικογενειακή κουζίνα της Κρις Τζένερ…

Επέλεξε ένα χρώμα

Παρόλο που η κουζίνα της Κρις διαθέτει όλα όσα χρειάζεται (και δε χρειάζεται) να έχει μία κουζίνα (πιατικά, γκατζετάκια και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους), αν κοιτάξεις το ευρύτερο πλάνο θα δεις έναν χώρο που είναι ασπρόμαυρα βαμμένος και τα περισσότερα αντικείμενα είναι στο ίδιο χρώμα ή τουλάχιστον στις ίδιες αποχρώσεις. Χάρη στο ασπρόμαυρο ντεκόρ, λοιπόν, η κουζίνα δείχνει glamorous και πολύ καθαρή.

Μη φοβάσαι να αναμείξεις prints

Από τη μία μεριά

η Κρις επιμένει στο ασπρόμαυρο αλλά από την άλλη τολμάει να βάλει και κάποια prints στην κουζίνα της.

Nα έχεις πάντα αποθηκευμένο φρέσκο φαγητό

“Πάντα έχω ελαιόλαδο, ζυμαρικά, ντομάτες, σκόρδο και πολλά φρέσκα λαχανικά. Έχω πολύ κόσμο τριγύρω και έτσι χρειάζομαι αρκετές προμήθειες”, είπε η Κρις. Για να έχεις μία οικογενειακή κουζίνα πρέπει να έχεις πολλά σνακ έτοιμα ανά πάσα στιγμή για τους αγαπημένους σου.

Έχε το νου σου στις λεπτομέρειες

Αυτό που κάνει την κουζίνα της Κρις να ξεχωρίζει είναι τα μοναδικά αξεσουάρ που έχει. Τα ιδιαίτερα πιάτα της που χρησιμοποιεί σαν ντεκόρ και τα μαρμάρινα εργαλεία κοπής είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουν το χώρο να ξεχωρίζει.

Φρέσκαρε τα πράγματα

Τα φρέσκα λουλούδια και τα όμορφα γλαστράκια είναι τέλεια για μία οικογενειακή και ζεστή κουζίνα. Δώσε ζωντάνια στο χώρο σου φέρνοντας την εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού, μέσα.

Διάβασε ακόμα: Έξυπνο τιπ για να μην μπερδέψεις ποτέ ξανά τα κλειδιά σου!

The post 5 τρόποι για να αντιγράψεις την απίστευτα στυλάτη κουζίνα της Kris Jenner! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα