Συγκλονίζει η Άβα Γαλανοπούλου: «Είναι θαύμα που είμαστε εδώ και τα λέμε… Ήμουν σε άθλια κατάσταση…»

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού για την δύσκολη περίοδο της ζωής της και τη μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία. Η γνωστή ηθοποιός το 2011 είχε διαθέσει όλα τα χρήματα που είχε στον πρώην σύντροφο της προκειμένου αυτός να επενδύσει. Στην πορεία συνειδητοποίησε πως το ποσό που του έδωσε δεν θα της επιστραφεί ποτέ ενώ έγινε αντιληπτή τόσο η οικονομική όσο και η συναισθηματική απάτη την οποία βίωνε.

Η γνωστή ηθοποιός επηρεάστηκε ψυχολογικά από το συμβάν και έκανε να το ξεπεράσει πολλά χρόνια. Η ψυχολογική της κατάπτωση είχε ως αποτέλεσμα να χάσει

πολλά κιλά και να έρθει αντιμέτωπη με την νευρική ανορεξία.

Η ίδια εξομολογήθηκε στην κάμερα του Πρω1νού:«Απείχα για τους λόγους που ξέρετε. Τώρα είμαι καλύτερα, έχω πάρει τα πάνω μου. Η τηλεόραση δεν πρόλαβε να μου λείψει με την περιπέτεια που έχω μπλέξει. Αυτό που περνάω θέλει πολύ δύναμη, να μπορέσεις να ξανασταθείς στα πόδια σου και να κάνεις restart. Η ζωή είναι ωραία όσα προβλήματα και αν έχει. Είχα φτάσει πάλι 46 κιλά. Είναι μια ιστορία που με διέλυσε και είναι θαύμα που είμαστε εδώ και τα λέμε. Το θέατρο με βοηθάει πάρα πολύ, δραπετεύω… Ο πατέρας μου με κάποιες κουβέντες που κάναμε με βοήθησε να βγω από αυτή την μαύρη κατάσταση. Ήμουν σε άθλια κατάσταση».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Συγκλονίζει η Άβα Γαλανοπούλου: «Είναι θαύμα που είμαστε εδώ και τα λέμε… Ήμουν σε άθλια κατάσταση…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα