5 πράγματα που θέλω να θυμάσαι για το bronzer

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα είπαμε; Ας ξαναπούμε: Καλό μήνα (εδω Χριστίνα, η Χρόνη)! Ο Μάιος ήρθε και είμαστε τόσο κοντά στο καλοκαίρι που δεν το πιστεύουμε. Προσωπικά θα ήθελα να μπορώ να πατήσω ένα κουμπί και ξαφνικά να βρεθώ μαυρισμένη, αδυνατισμένη (κάνω διατροφή και -αφήστε με- υποφέρω) και με άδεια! Αυτό το κουμπί δεν υπάρχει, δεν θα το πατήσω και εδώ τελειώνει αυτό το θέμα. Μαυρισμένη όμως, μπορώ να δείχνω όπως και εσύ… με την βοήθεια των bronzers φυσικά αλλά περίμενε… ας το συζητήσουμε λιγάκι πριν βουτήξεις

με το κεφάλι στην τερακότα. Θέλω να θυμάσαι 5 πράγματα…

Μην κολλάς στην τερακότα
Παλιότερα υπήρχε μόνο ένα μπρόνζερ, η τερακότα και το χρώμα της ήταν κεραμιδί… Όπως καταλαβαίνει αυτό δεν ταιριάζει σε όλες αλλά THANK GOD τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πλέον υπάρχουν αποχρώσεις brtonzer για κάθε χρώμα επιδερμίδας συνεπώς μην κολλάς, ψάξε το χρώμα που ταιριάζει σε εσένα και μην πιάνεις μηχανικά το αυτό που έβλεπες την μαμά σου να χρησιμοποιεί!

Και πως θα το βρεις…
Τα έχουμε ξαναπεί: Ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι το α και το ω στην επιλογή της παλέτας σου Αν λοιπόν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, θα επιλέξεις ένα bronzer mε χρυσαφένιους τόνους για να μιμηθείς το αποτέλεσμα του ήλιου. Αν είσαι σταρένια θα διαλέξεις ένα ακόμα πιο θερμό χρώμα και δοκίμασε κάτι που έχει και λίγη ροδαλή λάμψη για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν έχεις σκούρα επιδερμίδα τότε μπορείς να πιάσεις ακόμα και την τερακότα από το ράφι…

Προσοχή στην τοποθέτηση…
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι η τοποθέτηση του bronzer ΣΕ ΟΛΟ το πρόσωπο… Το μυστικό είναι να τονίσεις το μαύρισμα στο πρόσωπό σου φυσικά και βάζοντας μπρόνζερ σε όλο το πρόσωπο δεν τα καταφέρνεις. Θα βάλεις προϊόν εκεί που φυσικά σε «καίει» ή σε «χτυπάει» αν θες, ο ήλιος. Τα σημεία αυτά είναι το μέτωπο, η μύτη, το πιγούνι και τα ζυγωματικά… ΟΧΙ τα μάγουλα!

Προσοχή και στην υφή!
Το έχουμε τονίσει και με τα ρουζ αλλά και με τα μεικάπ: Ο τύπος της επιδερμίδας σου θα καθορίσει την υφή του προϊόντος που θα διαλέξεις. Ό, τι ισχύει για τα υπόλοιπα λοιπόν ισχύει και για το bronzer εννοείται. Αν είσαι ξηρή θα διαλέξεις κρεμώδεις υφές, αν είσαι λιπαρή θα πάρεις πούδρες και αν είσαι κανονική… σε ζηλεύουμε, πάρε ό, τι σου αρέσει περισσότερο.

…και πάρε ένα σωστό πινέλο!
Ναι, το σωστό πινέλο θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις το bronzer σωστά και είναι η καλύτερη επένδυση. Μπορεί αυτόματα να νομίζεις πως το πινέλο για το contouring είναι η σωστή επιλογή αλλά όοοοοχι… είναι η χειρότερη! Πρέπει να επιλέξεις ένα αφράτο, μεγάλο πινέοο, λίγο πιο μικρό από αυτό που εχεις για το ρουζ σου. Δοκίμασε να βάλεις bronzer με ένα τέτοιο και θα μοιάζεις σαν να γύρισες από διακοπές. Περίπου.

Διάβασε ακόμα:

Γίνεται Πρωτομαγία χωρίς #FlowerNails;

Πρωτομαγιά! Καλό μήνα με λουλούδια στα μαλλιά

Glow! Glow! Glow! Τα πιο φυσικά highlighters είναι εδώ!

The post 5 πράγματα που θέλω να θυμάσαι για το bronzer appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα