Ο Μάριος Ιωαννίδης ”αδειάζει” δημόσια τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Για τον Αγγελόπουλο μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια…»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τον Μάριο Ιωαννίδη να μιλάει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για προδοσίες και στρατηγικές. Οι παίκτες των Μαχητών αναφέρονταν συγκεκριμένα στην ψηφοφορία που προηγήθηκε στην ομάδα τους!

Ο Κύπριος παίκτης δήλωσε: «Θα είναι κάθε φορά δύσκολο. Οι ψηφοφορίες από εδώ και πέρα θα είναι κόντρα…», ενώ στη συνέχεια εξήγησε στον συμπαίκτη του: «Θα ψηφίσω αγωνιστικά γιατί αγωνιστικά κερδίζω

το φαΐ και ασυλίες. Ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξω αυτό που ψηφίζω, είναι να αλλάξει κάποιος συμπεριφορά γιατί παίζει στρατηγικά. Γιατί πάει εναντίον μου και εναντίον της ομάδας. Θα πω ψηφίζω γιατί προσπαθείς να μου κάνεις κακό… Όταν ξεκινά το ατομικό παιχνίδι συνεχίζει ομαδικό και εκτυλίσσεται ομαδικό. Αν δω κάποιον από την ομάδα να παίζει ατομικά θα τον ψηφίσω… Έχω κάποιες υποψίες αλλά ελπίζω να είμαι λάθος… Έχω μάθει με την ομάδα μου να αρχίζω και να τελειώνω. Δεν έχω μάθει να προδίδω την ομάδα μου»!

Λίγο αργότερα στην προσωπική συνέντευξη ”άδειασε” δημόσια τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Υποθέτω πως ο Κώστας έχει τραβήξει κάποια στρατηγική να προσεγγίσει τους αντιπάλους. Όταν ήμασταν δύο ομάδες, ειδικά για τον Γιώργο τον Αγγελόπουλο μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια. Ήταν αυτοί που είχαν πρόβλημα από την πρώτη κι όλας μέρα… και τώρα κάνουν παρέα! Εγώ δεν έχω μάθει έτσι, έχω μάθει να είμαι πιστός στην ομάδα»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Η ανακοίνωση για την υγεία της ηθοποιού Κατερίνας Βρανά -Τι ακριβώς συμβαίνει

«Ένα εξοχικό παρακαλώ»: Καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

The post Ο Μάριος Ιωαννίδης ”αδειάζει” δημόσια τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Για τον Αγγελόπουλο μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα