5 μυστικά για γρήγορο αδυνάτισμα!

Πόσες φορές έχεις ξεκινήσει δίαιτα και έχεις αποκλείσει από την διατροφή σου σχεδόν τα πάντα, με αποτέλεσμα και να λιμοκτονείς και να μην χάνεις βάρος! Η δίαιτα θέλει τρόπο και καλό πρόγραμμα για να πετύχει και φυσικά να μην ξανά πάρεις τα κιλά πίσω! Εμείς σου παρουσιάζουμε 5 μυστικά αδυνατίσματος που δεν χρειάζεται να κάνεις δίαιτα και θα χάσεις και βάρος!

1. Προσπάθησε να μειώσεις την ζάχαρη! Αν έχεις συνηθίσει να προσθέτεις ζάχαρη στον καφέ σου ή να πίνεις αναψυκτικά, προσπάθησε να την μειώσεις. Άρχισε να καταναλώνεις περισσότερο νερό και αν θέλεις έξτρα γεύση, πρόσθεσε νερό ή λεμόνι.

2.

Καταναλώστε μικρά και συχνά γεύματα. Αν θέλετε να χάσετε βάρος και να μην το ξαναπάρετε, προσπαθήστε να τρώτε πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και ενδιάμεσα 2 σνακ. Είναι πολύ σημαντικά τα 5 γεύματα διότι θα σας χορτάσουν και θα έχετε περισσότερη ενέργεια χωρίς λιγούρες.

3. Πιείτε περισσότερο πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι λειτουργεί ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Περιέχει καφεΐνη και κατεχίνες που ‘’τονώνουν’’ τον μεταβολισμό και κάνει περισσότερες καύσεις. Ακόμα, το πράσινο τσάι καίει το κοιλιακό λίπος.

4. Μην παραγγέλνεις έτοιμο φαγητό. Είναι προτιμότερο να μαγειρεύεις σπιτικό φαγητό παρά να παίρνεις delivery! Μαγείρεψε να μαγειρέψεις ακόμα και μακαρονάδα ή πίτσα με δικά σου υλικά αλλά προσπάθησε να είναι τα περισσότερα σε χαμηλά λιπαρά. Βάλε φαντασία και καλό μαγείρεμα!

5. Περπάτα! Η γυμναστική είναι απαραίτητη για την μείωση ή διατήρηση του βάρους μας. Προσπάθησε να περπατάς με γρήγορο βήμα 30-40 λεπτά καθημερινά ή ακόμα καλύτερα γυμνάσου 3-4 φορές την εβδομάδα. Θα βελτιωθεί η φυσική σου κατάσταση χωρίς να αλλάξεις πολλά πράγματα στην διατροφη σου.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Γιατί κόλλησε η ζυγαριά; Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι λόγοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα