5 Ελληνίδες celebrities μας δείχνουν τα υπνοδωμάτιά τους

Θα ήθελες να δεις πώς είναι τα υπνοδωμάτια της Μαίρης Συνατσάκη, της Τατιάνας Στεφανίδου, της Μαρίας Ηλιάκη, της Αθηνάς Οικονομάκου και της Σμαράγδας Καρύδη; Ευτυχώς που υπάρχει το instagram και μπορέσαμε μέσω αυτού να εισβάλλουμε έστω και λίγο στους προσωπικούς χώρους των Ελληνίδων star και μπορέσαμε να δούμε ποιες τάσεις διακόσμησης ακολουθούν.

Η

Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει μια γωνιά από το μοντέρνο σπίτι της και αυτό που παρατηρούμε είναι πως η γνωστή fashionista επιλέγει μοντέρνα έπιπλα και διακοσμητικά με μια vintage αισθητική. Το τραπεζάκι της μοιάζει με πλαίσιο από παλιό τζάκι και στον τοίχο της έχει τοποθετήσει μια gallery με πινακάκια σε παλ και ουδέτερα χρώματα. Τα logos είναι μια αδυναμία της Μαίρης και γι’αυτό σε διάφορα σημεία του σπιτιού της έχει τοποθετήσει πινακάκια με ωραία εμψυχωτικά μηνύματα.

Επέλεξε μια κροκί πολυθρόνα για τον χώρο σου και δώσε χρώμα και ζωντάνια σε ένα υπνοδωμάτιο που κυριαρχούν οι πιο ουδέτερες αποχρώσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιλέγει nude και neutrals για το υπνοδωμάτιο και ακολουθεί την τάση hotel inspiration, που προτάσσει να φτιάχνουμε το δωμάτιό μας σαν δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου. Η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας της γνωστής παρουσιάστριας είναι σε μινιμαλ γραμμές.

Αν και από τη φωτογραφία δεν φαίνεται ολόκληρο το δωμάτιο ωστόσο το δικό μας έμπειρο μάτι μπορεί να δει πολλά πράγματα. Η Μαρία Ηλιάκη επιλέγει γκρι και λευκούς τόνους και δίνει λίγη ζωντάνια στον χώρο με μαξιλάρια και διακοσμητικά με γεωμετρικά prints.


Η Σμαράγδα Καρύδη επιλέγει διάφορες αποχρώσεις του γκρι για το δικό της υπνοδωμάτιο και δίνει λίγο στιλ παραπάνω στον χώρο με γυάλινα side tables.


H Αθηνά Οικονομάκου επιλέγει ολόλευκο κρεβάτι (it’s a must) και δίνει λίγες πινελιές πολυτέλειας στον χώρο με μερικά ασημί διακοσμητικά. Η παλ γκρι ανάγλυφη ταπετσαρία που καλύπτει όλο τον τοίχο και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός κάνουν αυτό το υπνοδωμάτιο ένα από τα αγαπημένα μας.

Όσον αφορά το παιδικό δωμάτιο του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμου, είναι σε γκρι τόνους με συνδυασμό διαφόρων prints. O τοίχος έχει αερόστατα, οι κουρτίνες είναι με γκρι ρίγες και η κούνια έχει γκρι αστεράκια.

Διαβάστε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της!

Keywords
Τυχαία Θέματα