5 χειμωνιάτικα hair trends που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Οι εβδομάδες μόδας τελείωσαν και τα trends του επόμενου φθινοπώρου τα είδαμε και τα θαυμάσαμε. Ειδικά όσο αφορά τα μαλλιά μάλιστα έχουμε ξετρελαθεί με 5 συγκεκριμένα. Είναι chic αλλά και glam. Εκκεντρικά αλλά και πιο κλασικά. Υπάρχει ένα τουλάχιστον που θέλουμε να υιοθετήσουμε σήμερα το βράδυ ή το weekend που έρχεται. Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που να λέει ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη σεζόν.

Εμείς έχουμε ήδη καταλήξει άλλωστε σε 5 hair trends και

θέλουμε να σας τα προτείνουμε.

Χωρίστρα στη μέση: Ένα look που έρχεται κατευθείαν από τα 70’s και μας θυμίζει τα παιδιά των λουλουδιών. Η σύγχρονη εκδοχή του είναι chic και αυστηρή. Βασική προϋπόθεση είναι η λάμψη στα μαλλιά από την κορυφή μέχρι τις άκρες.

Αξεσουάρ: Συνεχίζουν να είναι και την επόμενη σεζόν το μεγαλύτερο trend. To είδαμε στον Οίκο Chanel με πέρλες και φτερά αλλά και αλλά και στον Οίκο Versace στολισμένα με πολύχρωμες πέτρες. Barrettes και clips είναι λοιπόν συνεχίζουν να στολίζουν τις αλογοουρές τα half up do αλλά και τα μαλλιά που είναι ελεύθερα στους ώμους.

Χαμηλές αλογοουρές: Ξεχνάτε για λίγο τις σφιχτές αλογοουρές, πιασμένες ψηλά. Οι αλογοουρές της σεζόν στερεώνονται χαμηλά δημιουργώντας ένα minimal look αλλά παράλληλα στολίζονται με αλυσίδες για πιο rock και extravagant.

Disco Glam Κυματισμοί: Τα 80’s επιστρέφουν αλλά μόνο σε ότι αφορά τα μαλλιά. Τόσο οι sleek κυματισμοί όσο κι εκείνοι με έξτρα όγκο παίρνουν τη θέση τους επάξια στα hair trends του επόμενου φθινοπώρου. Στην πρώτη περίπτωση τα μαλλιά είναι έξτρα γυαλιστερά και στη δεύτερη έχουν ένα ιδιαίτερο, σχεδόν φριζαρισμένο look.

Headbands: Είναι και πάλι εδώ αλλά αυτή τη φορά θυμίζουν έργα τέχνης. Δεν είναι απλά και minimal, αντιθέτως θυμίζουν τιάρα και είναι στολισμένα με πετράδια και πέρλες. Παράλληλα έχουν σχήμα αλυσίδας με μεγάλους κρίκους. Τα είδαμε σε μαλλιά πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά, σε low buns αλλά και σε ελεύθερα που ακουμπούν τους ώμους.

Διαβάστε ακόμη:

Το προϊόν της Άνοιξης είναι το blush κι εσείς πρέπει να δείτε τα ωραιότερα

Δύο προϊόντα καθημερινής περιποίησης που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας τη λάμψη της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα